Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne lagi w Fortnite

mrtryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

Mam problem dosyć dziwaczny. Gra dobrze chodzi 60-70ms pingu i stałe zblokowane 144fps. Kiedy strzelam na dalsze odległości (problem głównie przy snajperce) to modele postaci wroga klatkują mi i przeskakują 1m w stronę w którą obecnie biegną. Jest to dość denerwujące, bo gracze na long range są dla mnie praktycznie nieśmiertelni. Na close range nie ma żadnego problemu. Co do internetu to nie mam może jakiegoś najwybitniejszego, bo wkopałem się w dość słaby internet (10mb/s). Problem na pewno nie leży po stronie PC, bo był on składany niecałe dwa miesiące temu i do słabiaków nie należy :) Ale z drugiej strony pingu też nie mam za dużo, bo takie 60-70 to jeszcze w granicach normy.. Rozumiem klatkowanie przy 120-200ms, ale przy 60-70? Szanujmy się. Jakieś porady? Miał ktoś podobny problem? Dodam jeszcze, że net z Orange jeśli to by miało jakieś znaczenie.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...