Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, zalałem telefon i był on na czyszczeniu. Wszystko fajnie śmiga prócz ładowania.... Gościu który to robił powiedział, że jest do wymiany płytka z gniazdem usb i czymś tam jeszcze. Problem w tym, że nigdzie nie można dostać takiej płytki. Ma ktoś gdzieś jakichś znajomych którzy mogą posiadać taką płytkę lub myślicie, że od innego modelu by można było to podmienić? 

Opublikowano

Nie rozbierałem P20 LITE, wiec nie wiem. Ale możesz zapytać gościa z serwisu czy np gniadzo z P10 lite nie podejdzie, chyba że jest tam usb C to raczej nie.

https://allegro.pl/huawei-p10-lite-gniazdo-ladowania-port-micro-usb-i7108732434.html

Ew. szukaj jakichś rozbitków po olxach lub serwis Huawei. Podejrzewam, że jeśli samo gniazdo to w serwisie huawei będzie kosztować to w granicach 100-200 zł

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Jest tam gniazdo typu c. Szukam od dwóch tygodni na aukcjach itp jakiegoś rozbitka, ale nic nie ma. W serwisach huawei niby też nic nie mają ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mój szef rozbierał p20 pro/lite. Poszukaj na allegro p20 lite uszkodzonego i patrz co zjebane :P zamawiasz - wyciągasz - wrzucasz do swojego. Jedyne wyjście

wykończę cię jak podatki.

• Aive zmienił(a) tytuł na P20 Lite problem po zalaniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...