Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki kabel do monitora?

Kateshii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój monitor to AOC G2260VWQ6 z wejściami DisplayPort, HDMI oraz VGA. Chciałbym do niego kupić kabel aby obsługiwał 75hz na rozdzielczości fullhd. Karta graficzna to GTX650, która ma wejścia DVI-D Dual Link, HDMI oraz VGA. Myślałem nad DVI-D - DisplayPort. Będzie działać?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam stoję przed dylematem mam kupiony Monitor 144Hz Monitor Lenovo Y27G (65BEGAC1EU) . Dotychczas korzystałem z monitora 60Hz z HDMI czy wystarczy przejściówka  ADAPTER DVI 24+5 M DUAL LINK / HDMI F AK-AD-03(posiadam) czy to zły pomysł i tylko stracę jakość albo zmniejszy to Hz  

A kartę graficzną jaką posiadam to  Karta graficzna EVGA GeForce GTX 970 FTW ACX 2.0 4GB GDDR5 (256 bit) 2x DVI, HDMI, DP

Opublikowano

Pomyśl logicznie skoro masz przejściówkę na HDMI to będzie tyle ile może HDMI czyli na pewno nie będzie 144 Hz. .

Tylko kabel DVI-DL albo DP i żadne przejściówki. 

Jakości nie stracisz będzie identyczny obraz tylko odświeżanie nie będzie 144 Hz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...