Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acer Aspire 7 - opinia

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, celuję w kupno laptopa i chciałbym poznać opinie użytkowników naszego forum, coś tam trochę poczytałem, ale dokładnie opinii o tym modelu nie mogę znaleźć, jak wygląda awaryjność firmy acer, serwisowanie i czy w ogóle ten laptop jest warty swojej ceny?

https://www.x-kom.pl/p/425339-notebook-laptop-156-acer-aspire-7-i5-8300h-8g-120-win10-gtx1050ti-fhd.html

Opublikowano

Acer aktualnie według mnie to jedna z lepszych firm, również pod względem serwisowania gwarancyjnego.

Acer Aspire 7 i5-8300H/8G/120/Win10 GTX1050Ti FHD
Model który wybrałeś jest moim zdaniem bardzo trafną decyzją. Matryca FULL HD matowa IPS, solidne aluminiowe wykonanie przy tym stonowany design nie jest typowo gaming, podświetlana klawiatura na biało wygodna ładnie komponuję się z czarną obudową laptopa, dwa dyski wewnątrz laptopa duża wygodna dysk SSD na system i najważniejsze programy, HDD na dane oraz projekty, przyzwoite głośniki jak na laptop, system w cenie koszt system to 400-500 zł. Plusem jest uczciwy stosunek ceny do wydajności. 

Jedynie co bym zmienił to konfigurację sam dysk SSD 120 GB to za mało.
Acer Aspire 7 i5-8300H/8G/120+1000/Win10 GTX1050Ti FHD
Acer Aspire 7 i5-8300H/8G/240+1000/Win10 GTX1050Ti FHD
Acer Aspire 7 i5-8300H/8G/256/Win10 GTX1050Ti FHD

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...