Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8.9][FreeBuild] Master

niciel_500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na:

Zapraszamy na: Informacje podstawowe: IP: master.hapgs.net Typ serwera: mieszanka freebuild-survival Autoryzacja: Non-premium Wersja: 1.8.9

Whitelista: Nie Forum: brak jescze trwają prace

Discord: https://discord.gg/UQAATD

Fanpgage na Facebooku: bedzie

zapraszam na I edycje serwera MastersOfTheKapi który ma czestp eventy i dostepna administracje od 9.00 do 21.00 chętnych zapraszamy mila administracja pvp dozwolone i wiele więcej uprzejmie informuje że serwer ciągle jest jescze dopracowywany nie wszystko jest w 100% zrobione serdecznie zapraszamy

Życzymy miłej gry!

Ekipa MastersOfTheKapi

Opublikowano

2018-07-12_16.48.54.png

2018-07-12_16.49.25.png

2018-07-12_16.50.51.png
No cóż - wstawię tylko te screeny, sprawdziłem sobie pluginy, oczywiście /pl - zablokowane, ale są inne opcje.
Administracja to dzieci, którzy zaczynają wyzywać od dzieci, to już żałosne, że takie osoby robią serwery.
Jakby tego mało - nie miał co odpowiedzieć to mnie zabił.

Yolinho.

sygnatura.png

Opublikowano

@yolinho zgaduje ze komendą /? sprawdziłeś  plguniy nie wszystko jest związane z plguinami

więc  nie dziw się jako jedyny z ekipy jestem starszy i staram się dopracowywać ale dzięki za podpowiedź z jedna komendą

@yolinho po co dajesz listę pluginów

Opublikowano
4 minuty temu, niciel_500 napisał:

@yolinho zgaduje ze komendą /? sprawdziłeś  plguniy nie wszystko jest związane z plguinami

więc  nie dziw się jako jedyny z ekipy jestem starszy i staram się dopracowywać ale dzięki za podpowiedź z jedna komendą

Jeżeli naprawdę myślisz, że /? to jedyna komenda do sprawdzenia to jesteś w błędzie - komendy /plugins też nie zablokowałeś.
Po za tym są jeszcze inne, kolejna sprawa - nieschludny, mały spawn, komunikaty są brzydkie, niektóre mają błędy, tak samo kolorystyka na czacie.
I te skrót "tech", "adm" - to razi w oczy, a po za tym zatrudniając takie osoby do administracji nic nie osiągniesz.
Będę się dziwił przez to, że robisz serwer z takimi osobami. 
Chciałbym tylko nadmienić, że serwer jest strasznie źle zoptymalizowany - właściwie nie jest, są lagi.

//edit
Używaj znaków interpunkcyjnych, bowiem ciężko Cię zrozumieć ;) 

sygnatura.png

• Marosking zmienił(a) tytuł na [FreeBuild][1.8.9] master.hapgs.net
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [1.8.9][FreeBuild] Master
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...