Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał wojenny (gry) na YouTube

grwzzlive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Witaj!
Chciałem pochwalić się moim kanałem o tematyce wojennej a dokładnie gier wojennych takich jak War Thunder czy PUBG. Można znaleźć tam też filmy z Rising Storma 2 Vietnam. Może nie znasz tych tytułów, chociaż o PUBG-u każdy chyba słyszał :) mimo to chciałbym zainteresować Cię swoją twórczością, montuje filmiki z rozgrywek w postaci krótkich clipów z dobraną muzyką i stylem, który nie raz Cię zaskoczy. Bawię się montażem i to sprawia mi równie jak nie większą przyjemność od samej gry.

Co można znaleźć na moim kanale?
Dużo przykładów interakcji z widzami, streamuje swoje rozgrywki w środy o 20:00 ale także w innych dniach i porach - wszystko zależy od czasu i możliwości. Stawiam na dobry humor czasem zarzucę jakimś żartem albo mądrością (hehe). Woda pod ręką się przyda na te suchary - a trafiają się. Tworze poradniki z gier szczególnie z War Thundera - gry osadzonej w tematyce lotniczej ale i czołgowej. Jak chcesz zobaczyć legendarnego spitfire-a która to maszyna brała udział w Bitwie o Anglię w 1940 roku, gdy to polscy piloci uratowali wyspy przed inwazją Niemiec przechylając szalę zwycięstwa na korzyść aliantów - serdecznie zapraszam. Walki powietrzne zainteresują nie tylko fanów tego typu gier ale wszystkich którzy lubią dynamiczną walkę i historię która za tym stoi.

Kim jestem i jaki jest mój cel.
Kilka miesięcy temu założyłem kanał aby spróbować swoich sił w prowadzeniu autorskiego przedsięwzięcia na YouTube, nie szedłem z biegiem czasów czy nie kierowałem się chęcią bycia sławnym czy coś w tym rodzaju. Chciałem aby to co tworzę z pasją używając materiałów z gier ktoś obejrzał, chciałem i dalej chcę się tym dzielić z innymi.
I z Tobą który to czytasz. Mam lat 30, pozytywna energia na stremach jest widoczna (chyba, że jestem śpiący hehe), nie uświadczysz chamstwa czy przekleństw* i streamuje z dobrą muzyką w klimatach lat 80tych ale nie tylko. Dobra muzyka a to mój znak rozpoznawczy a nie jakieś "umca umca". Jak chcesz miło spędzić czas pogadać i pograć ze mną w wyżej wymienione gry (i nie tylko) serdecznie Cię zapraszam. Mój nick w grze War Thunder który już mocno do mnie przylgnął to Topper Harley (ciekawe kto sobie przypomni z jakiej to komedii) Cel - rozwój kanału, praca nad nowymi ciekawymi, pozytywnymi i wartościowymi filmami. Poszerzanie kanału o nowych widzów! Dołącz do ekipy Toppera! :) link do kanału Strona główna -

To jest ukryta treść, proszę

Poniżej zapraszam Cię na jeden właśnie z takich filmów które zmontowałem:

Inne są dostępne są na moim kanale w przejrzystych playlistach, każdy znajdzie coś dla siebie. Pozdro.

*(zawsze się może coś wymsknąć)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...