Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Najlepszy Zarobek Na 75Lvl Metin2 Pl

pomoge

Zarobek na 75LvLu - woj Body 604 defa 12k hp  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie najlepiej zarabia? na 75lvl Metin2 Pl s7

• Grota Wygna?ców
    • Góra Sohan - metki
      0
    • Ognista ziemia - metki
      0
    • V2
    • Las Duchów - metki
    • Czerwony Las - metki
    • DT
    • Bossy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam woja bodego 73lvl na Metin2 Pl serwer Almanach. Mam zamiar wbić 75lvl i tu mam do was pytanie do tych którzy mają 75lvl+ gdzie najlepiej zarabiać na takim lvlu?

Proszę o uzasadnienie swojej wypowiedzi :)

zimny_lech.jpg
Opublikowano

Bossy - w marmurku dasz rade i moze ci dropnac kamyk duchowy

dt - z gildia zeby ktos jeszcze +80lv pojechal i zarobek będzie choćby na krolu demonow

Metki - ognista czyli morderstwa metki i w red lesie :)

Drop nawet ciekawy :)

Kamienie duchowe drogie wiec jesli wczytujesz skil na P to oszczędzisz wiele :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Metki red las- dużo kamyków więc i zarobek spory. A na grote nie licz bo 2 grupek setaou nie weźmiesz :f

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

ja na 75 lvelu zarabiam bijąc nocą metki w red 85 lvl ale w połowie tygodnia zarobki się zaczynają kurczyć z powodu respienia się metinuw poza mapka + duża konkuręcja z metkuw 65 też ma drop więc da rade nawet bić to ale myślałem nad dodaniem to mojego jadło spisu bossy tylko muszę przygotować eq bo z 13,5k pż nie ubije zjawy na moim serwerze czyli phobos n(nie polecam drogi) szkaty chodzą od 1,5kk do 1,8kk ale od 9 ogonów w górę ripera 20kk

a przy okazji dzięki metkom w red nie dość że zarabiamy to przygotowujemy postać do expienia daleszego ja na 2 postaci mam 1 pierscieni pd i 18 rękawic do tego 400 pelerynek męstwa

Opublikowano
ja na 75 lvelu zarabiam bijąc nocą metki w red 85 lvl ale w połowie tygodnia zarobki się zaczynają kurczyć z powodu respienia się metinuw poza mapka + duża konkuręcja z metkuw 65 też ma drop więc da rade nawet bić to ale myślałem nad dodaniem to mojego jadło spisu bossy tylko muszę przygotować eq bo z 13,5k pż nie ubije zjawy na moim serwerze czyli phobos n(nie polecam drogi) szkaty chodzą od 1,5kk do 1,8kk ale od 9 ogonów w górę ripera 20kk

a przy okazji dzięki metkom w red nie dość że zarabiamy to przygotowujemy postać do expienia daleszego ja na 2 postaci mam 1 pierscieni pd i 18 rękawic do tego 400 pelerynek męstwa

Ty masz 75 lv ? Naprawdę nie wieże, ta ortografia tak razi w oczy .... szkoda słów <po twojemu słUw> Weź się może za słownik ty dzieciaku Neo co pr0 playera udaje a nie w Metina grasz 24/h

Opublikowano

hehe

ja mam ninje 71 all skile na 17 i G

Zasadzka g1

Szybki g1

Wirujacy g8

Chmura g1

I na red dropie kamienie bo wbijam skilla xD

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

• 1 rok później...
Opublikowano

Ty masz 75 lv ? Naprawdę nie wieże, ta ortografia tak razi w oczy .... szkoda słów <po twojemu słUw> Weź się może za słownik ty dzieciaku Neo co pr0 playera udaje a nie w Metina grasz 24/h

wieże? pelna kompromitacja prosze pana . Powinno być wierze pozdrawiam

reductomt2player.png
Opublikowano

Metki red las

Oraz metki DT

Lecisz sobie na kowala, później prosisz o relog i lecisz sobie metki z buffem.

Nie dość że mapki będą dropić, to jeszcze na 75 może jakiś kamyk lotnie albo coś.

A red lasek, to oczywiście metki 85,90 bo co by innego ^^

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Najlepiej na DT na kowalu możesz coś zrobić fajnego (jak z buffem idziesz to dwa razy robisz) i po kowalu metki mordu i kasa sama sie pcha ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...