Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RP] GrandRP FiveM GTA V

Barteekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KhClkSz.png
? GENEZA POWSTANIA SERWERA ?

Jako iż jesteśmy graczami FiveM, graliśmy na kilku serwerach RP w GTA V i zawsze na jakimś nam coś nie pasowało, więc postanowiliśmy stworzyć własny serwer "Od graczy dla graczy" jest to dość ambitny i trudny projekt lecz nasza determinacja doprowadziła nas do tego że stworzyliśmy serwer przyjemny dla graczy, i administracje która na serio bierze propozycje i zgłoszenia innych graczy.

?️PODSTAWY?️

Serwer aktualnie jest w fazie BETA, codziennie naprawiamy wszystkie błędy które napotkamy oraz te które zostaną zgłoszone przez graczy, wyróżnia nas przyjaźnie nastawiona administracja, ambitne podejście do serwera jak i poważny RolePlay dynamiczny rozwój serwera sprzyja jakości rozgrywki, serwer aktualnie ma wyłączoną Whitelist'e lecz zostanie ona włączona po zakończonych BETA testach. Serdecznie zapraszamy na serwer po więcej informacji zapraszamy na naszego Discord'a, życzmy miłej gry.

? Dane serwerowe ?

Nazwa serwera: [PL] ?GrandRP - RolePlay od graczy dla
Sloty: 32
Gamemode: RolePlay
Discord: 
https://discord.gg/rYgUYTv

Opublikowano

Wszedłem dzisiaj na discord zobaczyć co i jak, wszystko było przejrzyście napisane, serwer też dobrze zrobiony, mi się dobrze grało.

Opublikowano

Byłem na Discordzie, wygląda super. Na serwer nie wejdę, ponieważ nie gram w Gta V na PC. Whitelista jak będzie włączona, to będzie lepiej. Trafią sie Wam bardziej ogarnięte osoby, z dobrą znajomością RP. Powodzenia Wam życzę. Pozdrawiam ;)

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...