Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineLine poszukuje budowniczych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo mineline.png

Cześć, z tej strony główny pomysłodawca sieci serwerów MineLine.
Jestem tutaj, by znaleźć jednego, ewentualnie dwóch budowniczych.
Potrzebujemy bowiem mapy pod serwery FreeBuild, SkyBlock, Survival, SkyWars oraz Lobby.

Kim jesteśmy?

Jesteśmy MineLine - grupa bardzo dobrych znajomych, którzy od lat interesują się tematyką tworzenia serwerów minecraft.
Nasze początki sięgają wersji 1.2.5 - wtedy wystartował nasz pierwszy serwer, który i tak odniósł duży sukces.
Przede wszystkim wyróżniamy się dojrzałością, dążeniem do celu, punktualnością, starannością, a także doświadczeniem!

Czego oczekujemy?

Oczekujemy przede wszystkim dobrego kontaktu z naszymi przyszłymi współpracownikami, dojrzałości oraz doświadczenia w budowaniu, a także staranności.
Wiek nie gra roli, liczymy na to, że będziesz dojrzały i wykonasz swoją pracę na czas - choć jak wiemy, nie zawsze się udaje, wystarczy powiedzieć.

Co oferujemy?

Z naszej strony otrzymasz przede wszystkim świetną atmosferę na teamspeaku jak i serwerach, będziesz mógł na nas liczyć w rozwiązywaniu problemów.
Jesteśmy praktycznie cały czas w kontakcie, a nikt z nas nie zniknie jak JJayJoker:)
Jeżeli będziesz skłonny dołączyć do naszego teamu - oferujemy świetnie przygotowane serwery, a także dobre maszyny.
Ostatnim aspektem będzie to, że nie zrezygnujemy z dnia na dzień ze współpracy oraz nie znudzi nam się projekt!
Co do kwestii pieniężnych - zależy od warunków uzgodnionych z nami, czy to będzie praca długoterminowa czy jednorazowa.

KONTAKT:

Najszybszą metodą kontaktu będzie wiadomość na forum do mnie, ewentualnie Gadu-Gadu: 41421695 - rzadziej!
Preferowany kontakt do mnie - steam. Link: steamcommunity.com/id/yolinhoh2o
Oczywiście w razie nawiązania współpracy - opcji kontaktu będzie zdecydowanie więcej.

sygnatura.png

• Biter. zmienił(a) tytuł na MineLine poszukuje budowniczych
Opublikowano
Dnia 12.07.2018 o 00:27, yolinho napisał:

Nasze początki sięgają wersji 1.2.5 - wtedy wystartował nasz pierwszy serwer, który i tak odniósł duży sukces.

Jesteśmy praktycznie cały czas w kontakcie, a nikt z nas nie zniknie jak JJayJoker:)
Jeżeli będziesz skłonny dołączyć do naszego teamu - oferujemy świetnie przygotowane serwery, a także dobre maszyny.
Ostatnim aspektem będzie to, że nie zrezygnujemy z dnia na dzień ze współpracy oraz nie znudzi nam się projekt!

z tego co pamietam to juz kiedys byla proba zrobienia serwera z taka sama nazwa przez ciebie i jak mnie pamiec nie myli to nie wystartowal, a ty zniknales na kilka lat i wracasz teraz ponownie

zupelnie jak jjayjoker

k3HeXgc.png

Opublikowano
3 godziny temu, happi napisał:

z tego co pamietam to juz kiedys byla proba zrobienia serwera z taka sama nazwa przez ciebie i jak mnie pamiec nie myli to nie wystartowal, a ty zniknales na kilka lat i wracasz teraz ponownie

zupelnie jak jjayjoker

Nigdzie nie zniknąłem, a na forum byłem cały czas i ktokolwiek próbował się ze mną skontaktować nie miał z tym problemu.
Po za tym projekt wtedy nie wystartował ze względu na programistę, który zniknął bez słowa i zostaliśmy w dołku, bo nie było nikogo kto mógłbym nam coś napisać.
Teraz się to zmieniło, po za tym my zebraliśmy cenne doświadczenie oraz jesteśmy starsi, bardziej dojrzali.
Serwer zapewniam, że wystartuje, a to tylko kwestia czasu - na bieżąco siedzimy i robimy serwery, staramy się wprowadzać różne, ciekawe rzeczy.
Zresztą zapraszam wtedy na serwer, a się przekonasz czy jest warty poświęcenia uwagi, a za tamten projekt osobiście przepraszam, bo go nie dopilnowałem, po za tym co innego by było jakby wystartował i byśmy go zostawili, a takie coś by się nigdy nie wydarzyło.

Pozdrawiam, yolinho

sygnatura.png

• Synek odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Przywracam na prośbę autora.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Chciałbym tylko napomnieć, iż post zniknął, bo go nie używałem, a nie projekt padł czy coś. Staramy się powoli robić coś do przodu, ale jak zawsze był problem z budowniczymi - tak i teraz jest. Jeżeli ktoś chciałby pomóc/dołączyć się do projektu to zapraszam na prywatną wiadomość ;)

I tylko dodam - nie, "nie zniknęliśmy".

Pozdrawiam, yolinho

sygnatura.png

Opublikowano

Na pewno za darmo znajdziecie dobrego budowniczego. Może chociaż jakieś szczegóły, jaki tryb serwera itp?

Opublikowano
Dnia 11.11.2018 o 16:36, eeXt46 napisał:

Na pewno za darmo znajdziecie dobrego budowniczego. Może chociaż jakieś szczegóły, jaki tryb serwera itp?

Nie oczekujemy, że ktoś zrobi nam to za darmo - jesteśmy w stanie normalnie wyłożyć pieniądze, ale liczymy też, że ktoś po prostu dołączy do ekipy, ale wiadomo - jak coś to zapłacimy.
Jeżeli chodzi o szczegóły no to więcej udzielam na pw(dość dużo osób pisało).
Wstępne tryby serwera to SkyBlock, Survival(nie gildie, cuboidy), stary FreeBuild oraz SkyWars + oczywiście lobby, jeżeli pytasz co trzeba zbudować, bo nie wiem w której kwestii pytasz, czy jako budowniczy czy ogólnikowo o serwer. Aktualnie trwają prace nad stroną/skyblockiem.

sygnatura.png

Opublikowano

Znaleźliśmy budowniczego, lecz jeżeli dalej jest ktoś chętny do pomocy to również zapraszam na prywatną wiadomość.

sygnatura.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...