Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam - pliki + client ready to play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam plików serwerowych i do tego działającego clienta. Aby nie wymagało dużo roboty, aby odpalić serwer pierwszy raz, zmienić ip w cliencie i na serwerze i grać. Chodzi mi o to aby odpalić dla kumpli serwer for fun. Nie musi być tam dużo bajerów, sam z czasem pododaję, fajnie jak by było to samo co obecnie na PL.

Miałem kiedyś swojego priva (ok 2010r, plików niestety juz nie mam), teraz pewnie się pozmieniało, no i ja niewiele pamiętam, inne pliki, inny client.

Możecie mi doradzić z czego się teraz korzysta (client+serwer)?

Opłaca się to pobrać:

https://www.mpcforum.pl/topic/1605027-pliki-poprawione-terenzo-src-klient-freebsd/

?

Co tam ciekawego jest?

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam - pliki + client ready to play
Opublikowano
6 godzin temu, watus napisał:

Szukam plików serwerowych i do tego działającego clienta. Aby nie wymagało dużo roboty, aby odpalić serwer pierwszy raz, zmienić ip w cliencie i na serwerze i grać. Chodzi mi o to aby odpalić dla kumpli serwer for fun. Nie musi być tam dużo bajerów, sam z czasem pododaję, fajnie jak by było to samo co obecnie na PL.

Miałem kiedyś swojego priva (ok 2010r, plików niestety juz nie mam), teraz pewnie się pozmieniało, no i ja niewiele pamiętam, inne pliki, inny client.

Możecie mi doradzić z czego się teraz korzysta (client+serwer)?

Opłaca się to pobrać:

https://www.mpcforum.pl/topic/1605027-pliki-poprawione-terenzo-src-klient-freebsd/

?

Co tam ciekawego jest?

Wpisz sobie na YT Paszka i od niego z #1 odcinka pobierz clienta i SF z gotową maszyną.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Zrób własną.. nie dość że pobierzesz od niego to później będziesz miał problemy co gdzie jest.

Najlepiej tak jak kolega pisze, żeby pobrać od paszki ale nie z #1 poradnika tylko już zacznij od #4 poradnika "Poradnik(4): Kompilowanie Kodu Źródłowego Binki" i leć z kolejnym bo inaczej nie będziesz mógł funkcjonować na serwerze.

2LaT.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...