Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu do zarządzania chat'em - usuwanie wiadomości oraz kanały

SilkLazer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję pluginu na chat. Kiedyś go używałem, ale zapomiałem jego nazwy. O ile dobrze pamiętam to pobierałem go ze strony https://www.spigotmc.org, ale mogę być w błędzie. 

Funkcję pluginu, które pamiętam: wirtualne kanały, usuwanie wiadomości gracza (wiadomości były zastępowane jakąś wiadomością (No tak dokładnie to nie usuwało wiadomości tylko wysyłało cały chat od nowa[chyba])), było menu w gui.

Opublikowano
10 godzin temu, yolinho napisał:

Czy chodzi Ci o KondziuChat?

Link: 

Pozdrawiam ;) 

Bardzo dziękuję za pomoc, ale to nie ten plugin. Szczerze, najbardziej zależy mi na funkcji usuwania wiadomości gracza, by nie czyścić całego chatu.

Opublikowano
1 godzinę temu, SilkLazer napisał:

Bardzo dziękuję za pomoc, ale to nie ten plugin. Szczerze, najbardziej zależy mi na funkcji usuwania wiadomości gracza, by nie czyścić całego chatu.

usuwanie wiadomosci gracza? to raczej niemozliwe, chyba ze jakos kopiujesz caly tekst z chatu i z niego bys usunal okreslonego gracza i wyslal go od nowa, no ale to bez sensu

Opublikowano
1 godzinę temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

usuwanie wiadomosci gracza? to raczej niemozliwe, chyba ze jakos kopiujesz caly tekst z chatu i z niego bys usunal okreslonego gracza i wyslal go od nowa, no ale to bez sensu

No właśnie nie pamiętam jak to było w tamtym pluginie. Możliwe, że właśnie wysyłało ten chat od nowa, pisałem o tym w głównym poście. 

• Marosking zmienił(a) tytuł na Szukam pluginu do zarządzania chat'em - usuwanie wiadomości oraz kanały

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...