Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA Newsy #01 - Zapowiedzi serwerów / Wstęp

Maksasior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Z dniem dzisiejszym rozpoczynam robić dla Was newsy ze świata MTA, czyli zapowiedzi serwerów, update'y MTA itp. itd.
Chciałbym żebyście wyrazili opinie co do tych newsów. Wiem, że jest mała aktywność w tym dziale, lecz dlaczego by nie próbować jej ożywić? 

A więc Newsy #01 czas zacząć!

~~ [ NEWS #01 ] ~~

Zapowiedzi serwerów:
OEj5ge6.png

Krótki wycinek z zapowiedzi:
" Dzisiaj przedstawię Ci zapowiedź nowego serwera RPG jakim jest WestRPG. Na serwerze posiadamy ładny dla oka interfejs, rozbudowane oraz ciekawe systemy tworzone w stu procentach przez naszych skrypterów. Sama zapowiedź nie jest szczególnie długa, jednak treściwa; sam zamysł mówił że ma być maksymalnie krótka. " ~ źródło: http://gtao.pl/zapowiedz<-font>-westrpg-vt121365.htm

Moja opinia:
A więc zacznijmy od ekipy, jedna osoba ma tam popsutą reputacje[ nie chce tutaj nikogo oczerniać, więc nie powiem czym sobie zepsuł i kto to. ]. Oglądając ich DEV logi, spodobały mi się skrypty, szata graficzna. Więc dlatego właśnie ten projekt został tutaj zamieszczony!

mWsdVDL.png

VERITAS RPG

Krótki wycinek z zapowiedzi:
" Ktoś zapyta - "Skąd wzięła się nazwa Veritas oraz stylistyka?". 
Sprawa jest prosta, przeglądając przeróżne mitologie, natknęliśmy się na Boginię Veritas, jest ona uosobieniem prawdy. Dla nas najbardziej ukazuje to zachód słońca, dlatego stworzyliśmy logo, w którym to jej dłonie trzymają słońce z wyrytą literą V, oznaczającą Veritas. 
Gamemode projektu jest w pełni autorski i tworzony tylko przez nas. Tworząc serwer staramy się rozwijać swoje umiejętności. 
Nasz projekt nie jest w pełni innowacyjny i nigdy taki nie będzie. Większość rzeczy, których doświadczycie u nas to rzeczy, które nas otaczają, a z których my bierzemy inspiracje. Są to gry,filmy,świat realny,komiksy itp. 
Będziemy starać się wprowadzić świeżość na polskiej scenie MTA, na serwerach RPG i rozwijać systemy jeszcze bardziej od innych projektów. Dlatego już dziś możecie ujrzeć panel logowania nie tylko w formie 2D ale również i 3D. "  ~ źródło: http://gtao.pl/zapowiedz<-font>-veritas-rpg-vt121070.htm
Moja opinia:
Szata graficzna, oraz sama zapowiedź ze strony gtao, wygląda świetnie, skrypty tak samo. Nie ma się tu do czego przyczepić, oraz z pewnością można go polecić. 

Podsumowanie newsów:
Nie wszystkie serwery znalazły się tutaj. Znalazły się tutaj te, które przykuły moją uwagę.
Zapraszam do wypowiedzi, oraz do oceniania newsów. Co zmienić a czego nie zmieniać.

Dzięki, cześć. :)

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...