Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freeze podczas ładowania do gry.

MrCheater69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Od Patchu 8.13 nęka mnie pewien problem. Otóż podczas ładowania się do gry ukazuje mi się czarny ekran oraz kursos "kręcącego się" Windowsa. Po tym następuje ekran ładowania. Kursor nadal taki sam. W prawym dolnym rogu ukazuję się ping, który wynosi 0. Po chwili ukazuje się kursor LOL'a i następuje freeze całego komputera. Odcina dźwięk, myszkę, dosłownie wszystko się zacina. Jednak jeśli w odpowiednim momencie podczas windowsowego kursora wcisnę ALT+F4 to przez pewien czas muszę się reconnectować. Dodam, że w innych grach wszystko działa jak należy. Może to wina patch'a?

­

sleepin' the whole day.
Opublikowano

Grając w klika osób używam teamspeaka. Podczas ładowania do gry oni mnie nie słyszą a ja ich. Hextech Repair Tool od Riotu nic nie daje. Reinstall gry również. Pisałem nawet z tym do riotu, ale oni każą mi zwiększać partycje, która jest okej.

­

sleepin' the whole day.
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...