Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam autopick/autokill na S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przeszukałem już pół internetu, drugie pół już nie ogarniam. 

Poszukuje auto pickera, coś lepszego niż nawalanie makrem w spacje, a mile widzinay byłby autokill.

Przetestowałem Virdis oraz Solid Proxy - niestety nie działa. 

Jak ktoś jeszcze wchodzi tu to elegancko. 

Opublikowano

Nie ma szans, nie znajdziesz. To tak stara gra, że nikt nawet nie robi do niej nowych czitow. Silnik został ten sam, ale doszło szyfrowanie pakietów i dobre anty hacki. Za kilkaset zlotych może ktoś by Ci takie proste coś zmajstrowal. Jednym słowem lepiej sobie odpuścić grę albo pogodzić się z brakiem udogodnień.  

Opublikowano

@Sainkh co z avanta/elite? Ogólnie to wciąż można znaleźć działające czity do mu omijające MHP i inne zabezpieczenia, ale są to czity płatne.

Opublikowano

Avanta i elite sa tak oklepane że bezsensu proponować. Podaj mu te czity platne na pw. Wg mnie nie ma takich działających jeżeli serwer ma aktualnego ah. 

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam autopick / autokill na S4
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Nie grałem z 10 lat w Mu Online . Ale wiem że kiedyś dało się omijać ah. Miał bym prośbę podał by mi ktoś skąd można ściągnąć WPE Pro i jakiego Pick up-a ?

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam autopick/autokill na S4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...