Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neshia.pl [Dedyk][4fun/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Neshia.pl [Dedyk][4fun/PvP]
Opublikowano

Po wybraniu postaci czarny ekran co jest?

To jest jakiś żart, było by max z 150 online ale połowa ma czarny ekran.

Admin scherlock napisal na forum zeby clienta zresetowac, nie no trzymajcie mnie xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Mam to samo co kolega up tylko ze po tym jak se zalogowalem chcialem zmienic channel i juz sie wiecej nie zalogowalem :D ogarnijcie troche, swoja droga nie kumam tego odpalania clienta ale mniejsza

Opublikowano

Zeby nie bylo black screena trzeba poprostu tryhardowac raz na 3 razy sie moze udac.

Napewno przybedzie od tego graczy gz admini

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Szkoda czasu :D serwer 4fun pvp wystartowal o 16:00 jest 20:06 typ ma 114 level i jest top 1 :D idac dalej w 4 godziny nie ogarneli tego ze multum osob ma czarny ekran przy logowaniu i ten caly HEKATE pisze zeby clienta zrestartowac no szanujmy sie :P 

Opublikowano
2 minuty temu, GACONIUSBM napisał:

Szkoda czasu :D serwer 4fun pvp wystartowal o 16:00 jest 20:06 typ ma 114 level i jest top 1 :D idac dalej w 4 godziny nie ogarneli tego ze multum osob ma czarny ekran przy logowaniu i ten caly HEKATE pisze zeby clienta zrestartowac no szanujmy sie :P 

to jest idiota ich PSEUDO DEVELOPER ogranicza się do wgrywania gotowych plików na serwer.

Opublikowano

Ogolnie to tak: na serwie jest 10 osob admin niby naprawil ten czarny ekran i da latke. w m2 siedzisz z 40 minut chyba zanim pojdziesz na mape 90+. ogolnie to nic na tym sewie nie ma fajnego. krotko mowiac yebac i nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam serwera! Jedna wielka patologia. Exp po 230lvl jest jako hard. Do 90lvla w m2 jak medium. Postacie są nie zbalansowane,dużo niepotrzebnych rzeczy jak np ulepszacze, sklep z IS,wedkarstwo itp itd Serwer mega nie dopracowany dużo błedów i bugów. Nie mówiąc juz o administracji która pozwala na bugu wbić 300lvl dwóm osobom(Znajomym) a całą reszte topki zbanowali, gdy sie spytałem za co dostałem bana to zero odpowiedzi :) Do tego na serwerze gra moze max 10 osob

Opublikowano
2 godziny temu, MxRolh napisał:

Nie polecam serwera! Jedna wielka patologia. Exp po 230lvl jest jako hard. Do 90lvla w m2 jak medium. Postacie są nie zbalansowane,dużo niepotrzebnych rzeczy jak np ulepszacze, sklep z IS,wedkarstwo itp itd Serwer mega nie dopracowany dużo błedów i bugów. Nie mówiąc juz o administracji która pozwala na bugu wbić 300lvl dwóm osobom(Znajomym) a całą reszte topki zbanowali, gdy sie spytałem za co dostałem bana to zero odpowiedzi :) Do tego na serwerze gra moze max 10 osob

bo to są zwykli idioci bosman myślałem że cokolwiek umie ale jest zerem które stawia serwery na gotowcach :). ogólnie mówiąc team niekompetentny
[DEV]Killer - proponował bym danie zwykłego GM. kolega najpewniej uznał że po uruchomieniu gotowych plików "NetMetin" jest godny miana developera/Technika i tym innym serwer upadnie w ciągu najbliższych 3/4 dni. Lub będzie stał z liczbą graczy 0. Pozdrawiam wszystkich oprócz tych idiotów z teamu syfeshia.

Opublikowano

nie polecam gm rozdaje hajs i lv znajomym ogólnie to 5 osób na krzyż i 4funem sie tego nie da nazwać jest za dużo rzeczy które odbiegają od serwera "dla zabawy" niedopracowany i tyle o ile wgl coś w tym było robione tak więc daje temu 3x nie i nara

image.png
Opublikowano

pierwsze zdanie w prezentacji - przyjemnośc i prostota.. kurwa człowieku o jakich przyjemnościach mówisz? Myślisz że przyejmne jest expienie od 230 do 300 kiedy za spot leci 0,5%? jaki w tym 4fun? raczej, gówno nie serwer. Nie potrzebny system run, odznaczeń.. i w sumie mnóstwo innych pierdół odbiegających od prezentacji.. serwer jest gotowy, zgaduję tylko że pousuwaliście mapy, pozmienialiście nazwy i wrzuciliście inny hud bo reszta jest gotowa i odpalona.

Opublikowano

Nie polecam, serwer resetowany co 10 min

Mamy prawo do szczęścia... Nie mamy szczęścia do prawa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...