Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić m2bob premium?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Zakupiłem wczoraj premium do m2boba, jednak zapomniałem o tym, że go zupełnie nie ogarniam :D 
Chciałbym od was najlepiej screeny z poszczególnymi ustawieniami, aby bot chodził np. dzikie psy do 5 lv, potem leci gdzie indziej, aby zostawiał tylko ulepszki i zbroje np. z hp, a resztę sprzedawał i najbardziej optymalna prędkość chodzenia i ataku.
Nie wiem czy był już taki temat, ale ja go nie widziałem.
Z góry dziękuje.

Opublikowano

Zależy co chcesz ustawić. Do m1 starczy waithack, peleryny na max range, automatyczne silne ciało, zachowuj się normalnie gdy gm jest w pobliżu, automatyczne chodzenie do handlary gdy jest pełne eq. Dajesz start i leci. W sumie nie wiem z czym masz problem jak bot jest spolszczony i wszystko odpala się 1 kliknięciem.

Opublikowano

Ja również chce go kupić albo obawiam się podawać karte kredytową, jest jakiś inny sposób opłacenia tego premium? Prosze o pomoc!!! ;(

i drugie pytanie... jeśli z bota przełożę rzeczy na główną postać mogą mi ją zbanować przez powiązanie w ten sposób? Jeśli tak, trzeba przekazywać przez ziemie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...