Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem - Nagrywanie privów metin2 OBS'em

CraneYT

Pytanie

Opublikowano

Cześć wszystkim. Mam taki problem, otóż OBS nie wychwytuje mi privów metin2 (próbowałem różnych). Da się temu jakoś zaradzić? Szukałem po internecie, ale nic aktualnego nie mogę znaleźć. Owszem, w oknie mógłbym nagrywać, ale wtedy jest nienaturalne przejście myszką, a włączyć zaczęcie nagrywania jak i zakończenie.

Serdecznie dziekuje za pomoc :)

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co myślę to problem leży w tym że nie uruchamiasz obs'a jako administrator, masz może windows 7 ? Miałem na 7 podobne problemy ale po zainstalowaniu 10 każdy bug się naprawił [nie tylko związane z obs] dlatego też nigdy nie zmienię już systemu na starszy ;D

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Z tego, co pamiętam w obs jest chyba opcja ustawienia konkretnych funkcji pod dowolny klawisz.

Opublikowano
3 minuty temu, Harsky napisał:

Z tego, co pamiętam w obs jest chyba opcja ustawienia konkretnych funkcji pod dowolny klawisz.

Tak, jest taka opcja, tylko że mam ustawione na np. F9 nagrywanie, to jak mam okno metina, to mi nie reaguje, dopiero jak przełącze na OBS'a to wtedy się włącza..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...