Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bungeecord You are already connected to this proxy! Jak zabezpieczyć serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z serwerem bungeecord. Nie bardzo wiem jak to napisać, ale spróbuję jak najlepiej to wyjaśnić. Załóżmy, że na serwerze siedzę na koncie x. Teraz włączam drugi raz włączam minecrafta na tym samym koncie i wchodzę na serwer. Z serwera wyrzuca mnie na tym pierwszym minecrafcie z powodem "You are already connected to this proxy!". Z tym drugim bywa różnie. Czasami wyrzuca z wiadomością, że ten nick już gra, a innym razem normalnie dołącza do serwera. Można tak wejść na kogoś konto. Problemu z tym, że no-premium wejdzie na konto premium nie ma, ponieważ posiadam plugin fastlogin i osoba nopremium nie może wejść na konto premium. Serwer jest dla premek i nopremek, nopremki mogą się "normalnie z serwera wyrzucać". Teraz moje pytanie. Jak zabezpieczyć przed tym serwer? Jest plugin o nazwie Anti Logged In From Another Location, ale nie działa on na moim serwerze, a po drugie moim zdaniem jest to problem z serwerem bungeecord a nie tym "zwykłym".

Opublikowano

wgraj najnowszego paperspigot'a zamiast silnika spigot

https://destroystokyo.com/ci/job/Paper/

zamiast silnika bungeecord wgraj najnowszego waterfall'a

https://destroystokyo.com/ci/job/Waterfall/

podaj swoje timingi

/timings on
/timings paste

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...