Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Xsteam dev

ShuQi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem kupić pliki Xteam dev

Jednakże e-mail nie mogę do nich wysłać (error)

Na FP/skype nie odpisują. Ktoś ma sposób kontaktu do nich lub w jaki sposób pliki faktycznie kupic?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z XTeam'em próbowałem się skontaktować kilkukrotnie, i 3 lata temu, i 2 lata temu, niestety nigdy nie dostałem odpowiedzi.

Doszły mnie słuchy że mają własne zamknięte środowisko i współpracują z serwerami które wypaliły na ich plikach, ale to tylko pogłoski.

Ich wizerunek strasznie ucierpiał przez ostatnie lata, właśnie swoim supportem i możliwością kontaktu. Mimo tego że ich pliki są jednymi z najlepszych, jak nie najlepszymi, to pewna era dobiegła końca i na scenie znajdziemy już inne, mniejsze teamy które prężnie rozwijają projekty XTeamu (S4-S8).

Jeżeli chodzi o te wyższe, S9 - S12, to nie spotkałem się jeszcze z żadnym serwerem który by się mógł pochwalić ich plikami.

Ciężki temat.

Land Of Chaos - MUOnline - Season 15 - https://arena.mu-loc.com

image.png

Opublikowano
42 minuty temu, .Apostle napisał:

Z XTeam'em próbowałem się skontaktować kilkukrotnie, i 3 lata temu, i 2 lata temu, niestety nigdy nie dostałem odpowiedzi.

Kontakt z X-Teamem jest możliwy teoretycznie poprzez e-maile, skype. W praktyce wygląda to tak, że można spamować wiadomościami tygodniami, a i tak nie otrzymasz odpowiedzi. Ja polecam pisać na skype do live:salesman_33 lub gleydson321.

42 minuty temu, .Apostle napisał:

Doszły mnie słuchy że mają własne zamknięte środowisko i współpracują z serwerami które wypaliły na ich plikach, ale to tylko pogłoski.

Z tego co kiedyś widziałem u nich na grupie to niektórzy z "elity" mają jakiś tam kontakt z nimi poprzez whatsapp.

48 minut temu, .Apostle napisał:

Mimo tego że ich pliki są jednymi z najlepszych, jak nie najlepszymi, to pewna era dobiegła końca i na scenie znajdziemy już inne, mniejsze teamy które prężnie rozwijają projekty XTeamu (S4-S8).

Pliki serwerowe mają najlepsze, ale client-side kuleje, gdyż posiadają tylko płatny "addon" w postaci event-timera z kilkoma opcjami do s4 i s6. Dlatego też osoby które chcą stworzyć innowacyjny projekt wybiorą konkurencje w postaci ltp, louis itp. ponieważ niektóre custom "ficzery" od tych teamów są rewelacyjne. Oczywiście można też użyć skryptowania w .lua w plikach X-T, ale tutaj jesteśmy trochę ograniczeni.

1 godzinę temu, .Apostle napisał:

Jeżeli chodzi o te wyższe, S9 - S12, to nie spotkałem się jeszcze z żadnym serwerem który by się mógł pochwalić ich plikami.

S8/S10/S12 można spotkać głównie na tych topowych brazylijskich serwerach, gdyż na europejskim rynku ludzie wybierają IGCN z racji na zawsze najnowszą wersje. S13 od X-T raczej nie będzie, wydają pliki co 2 sezony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...