Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamerka a live - pytanie

jozukisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zacząć nagrywać/robić live dla fanu. Niestety nie mam kamerki internetowej. Ale w laptopie mam wbudowaną, jest opcja żeby robić live z komputera(nagrywać grę) a kamerkę brać z laptopa?

• Aive zmienił(a) tytuł na Kamerka a live - pytanie
Opublikowano
Dnia 3.07.2018 o 11:47, jozukisa napisał:

Witam, chciałbym zacząć nagrywać/robić live dla fanu. Niestety nie mam kamerki internetowej. Ale w laptopie mam wbudowaną, jest opcja żeby robić live z komputera(nagrywać grę) a kamerkę brać z laptopa?

Móc można. Ale o jakiej jakości grania i obrazu? Podaj chociaż konkretny model tego laptopa.

Opublikowano
8 godzin temu, Piotrek95s napisał:

Móc można. Ale o jakiej jakości grania i obrazu? Podaj chociaż konkretny model tego laptopa.

Lenovo Legion Y520

Nie mam tego laptopa przy sobie ale z tego co pamiętam ma jakąś tam i5, gtx 1060 max q design chyba i 8gb ram. Równie dobrze mógłbym i z laptopa sobie live robić ale na komputerze mi wygodniej

Opublikowano

Aaa czyli chodzi o samą kamerkę z laptopa. No to jest kit totalny jak w większości nawet tych podchodzących pod 4k. Kup sobie FHD i będzie elegancko :) Ceny kamer internetowych do streamingu w miarę potaniały. Ja bym stawiał na logitech.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...