Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do zamknięca.

marian42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Totalnie odradzam wszelkie kontakty z tym panem. Kupiłem od niego bota na gg, mówił że dobrze działa itp.

Prawda jest taka, że działa tylko na trzech mapach (o czym wspomniał dopiero jak otrzymał kasę), zacina się na przeszkodach (jest nieprzydatny na większości mapek).

Dodatkowo obiecał mi gdy zacząłem narzekać za free bota na e2. Gdy zacząłem się upominać (pisząc do niego na gg) napisał mi z łaską po niecałym tygodniu, cytuję "Spamisz mi, a tego nie lubię. Żegnam"

To było ze dwa tygodnie temu, teraz sam szuka nowego bota? Ciekawe...

Nowego bota, w którego posiadanie wszedłem od klanowiczów już wczoraj chciał ode mnie kupić (nie wiedział, że te konto mpcforum, to konto faceta z którym gadał na gg). 

Nie napisałbym tego wszystkiego, żeby właśnie nie to, że aktualnie po sprzedaży bota (którego sprzedał mi za 40 zł psc, a w jego temacie było 30 zł psc - o to akurat mniejsza) szuka nowego bota :).

Nie pozdrawiam tego Pana i naprawdę, polecam unikać z nim kontaktu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...