Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Nie moge poprosic o zwrot!

JubiPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otorz mam problem z oddaniem gry. Raz kupilem GTA V i gralem 220h potem dostalem bana usunolem i kupilem nowe. Teraz mi pisze ze nie moge oddac nowej gry poniewaz mam tam 220 h. POMOCY

Opublikowano

JAK MASZ 220 GODZIN TO NIC DZIWNEGO. MY JESTEŚMY SUPPORTEM STEAM? NAPISZ DO NICH

,,otóż'' jak już >_<

Opublikowano

Zgodnie z polityką reklamacji Steam 

Cytat

Valve, na prośbę, zwróci pieniądze z dowolnego powodu, jeśli prośba została przesłana w ciągu 14 dni od daty zakupu, a produkt był uruchomiony przez mniej niż 2 godziny.

Opublikowano

I warto dodać, że nie zwracają kasy jeśli ktoś płaci PSC

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 22.07.2018 o 15:11, Shai332 napisał:

zwracają ale na portfel steam

Zwrócili Ci kiedykolwiek z psc? Przeczytaj co pisze podczas płatności poprzez psc, gdy dokonujesz zakupu za pomoca tej metody. Pozdrawiam

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano
Dnia 27.07.2018 o 09:36, Degusta napisał:

Zwrócili Ci kiedykolwiek z psc? Przeczytaj co pisze podczas płatności poprzez psc, gdy dokonujesz zakupu za pomoca tej metody. Pozdrawiam

kiedyś korzystałem z płatności psc i kupiłem sobię grę shower with ur dady simulator i zwrocili pieniadze na portfel steam, steam wallet, паровой кошелек, parní peněženku, 蒸汽錢包 czy gdzie tam mieszkasz

Pokémon Polish Community

Pokémonowy serwer Discord!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...