Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.13][Inne] EndiMC

PrzemoVi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7tjvSbq.png

server-icon.png  EndiMC.pl - serwer minecraft 1.21.5 |Survival| |Gildie| |Slimefun| |Terralith|

Serwer aktywny od ponad 8 lat

Dołącz już dzisiaj do naszej społeczności!

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.12.2][Inne] EndiMC
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mało osób gra na tym serwerze praktycznie nikt, za to ja czesto grałem z kuzynem i tak samo dzis chciałem a tu dupa 1.13 wersja która mi nie odpowiada i chciałbym powrotu 1.12.2. Da rade ja powrocic ?

Opublikowano
3 godziny temu, s3w4 napisał:

Mało osób gra na tym serwerze praktycznie nikt, za to ja czesto grałem z kuzynem i tak samo dzis chciałem a tu dupa 1.13 wersja która mi nie odpowiada i chciałbym powrotu 1.12.2. Da rade ja powrocic ?

Nie rozumiem, wszystcy chcieli update do 1.13 ;) Zresztą - co to za problem, przecież praktycznie każdy launcher obsługuje 1.13...

server-icon.png  EndiMC.pl - serwer minecraft 1.21.5 |Survival| |Gildie| |Slimefun| |Terralith|

Serwer aktywny od ponad 8 lat

Dołącz już dzisiaj do naszej społeczności!

Opublikowano
Dnia 24.07.2018 o 15:04, PrzemoVi napisał:

Nie rozumiem, wszystcy chcieli update do 1.13 ;) Zresztą - co to za problem, przecież praktycznie każdy launcher obsługuje 1.13...

chcieli, ale pluginy z 1.12 moga byc niestabilne na 1.13

po 2 serwer p2w

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Straszna faworka, administrator rozdaje itemy, gamemody i vipy byleby tylko gracze nie uciekali. Wlasciciel ma serwer głęboko wszyscy wiemy gdzie, olewa, a hajs za vipy wydaje na kebsy. Co chwilę nowe edycje przez to ze serwer upada. Nie polecam bardzo, brak szacunku do graczy. 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...