Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór odsłony

aduk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym poprosić o pomoc przy wyborze coda tylko do trybu multiplayer. Najbardziej zastanawiam się nad infinite warfare gdyż nie mam nic przeciwko tej stylistyce i lubię wyższe tempo rozgrywki ale obawiam się o ilość graczy oraz ewentualnie gorszy balans, dopracowanie niż w przypadku np. mw 2. Proszę o opinię i pomoc w wyborze. 

ps. Jedyne części ktorych nie uwzgledniam to bo3 i ww2 ze względu na cenę 

Opublikowano

W Infinite Warfare nikt dosłownie nie gra aktualnie około 300-400 graczy plus dodam od siebie że beta mnie nie urzekła ale ja nie lubię tego typu rozgrywki ale Tobie się podoba, to jest różnica gustów. Jeśli BO3 i WW2 odpadają to pierwsze na myśl przychodzi BO2 które jest tanie, około 30zł na allegro a na G2A albo w media ekspert jakieś 50-60zł. MW3 nie polecam bo jest masa ale to masa cheaterów i się szybko nudzi bo wracam co jakiś czas na tydzień lub dwa no a starszych wersji juz nie wspominam bo chyba Cię interesują nowsze, jednak do klasyków typu CoD1 CoD2 CoD4 warto wrócić co jakiś czas.

Podsumowując dobrym wyborem cenowym oraz sprzyjającym szybkiej rozgrywce aczkolwiek nie aż takiej jak w IW lub BO3 jest BO2.

;)

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...