Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuMurder - S13 - Start Dziś 17:00 - 4FUN + 600 ONLINE

sexylady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ma niezłą reklamę i jest nastawiony typowow 4fun, na webshopa zarabia się poprzez rr i gr i uzbierania full seta to kwestia kilku dni więc nie ma co narzekać !

MUMURDER X5000 GRAND OPENING MOVED TO JUNE 29

NEW SEASON 13 PREMIERE

To jest ukryta treść, proszę

NEW FEATURES - 

/ 
 / 

ALSO NEW PLAYERS WILL HAVE 3 HOURS OF FREE VIP ACCOUNT

18:00 UTC+2 (East Europe, Latvia, Romania, Turkey) / 10:00 UTC-5 (Peru) / 11:00 UTC-4 (Venezuela, Chile) / 12:00 UTC-3 (Argentina, Brazil) / 16:00 UTC+0 (West Europe, UK, Spain) / 18:00 UTC+1 (Poland, Italy, Hungary) / 22:00 UTC+7 (Vietnam) / 23:00 UTC+8 (Philippines, Malaysia)
Server info: 
Version: Season 13 Part 2 
Experience: x5000 / Devil Square and Blood Castle - x7000 / Fully working Silver and Gold party;
Stats are burning after RESET / Stats after reset: DL - 475, RF - 225, DW - 250, DK - 250, SUM - 250, GL - 250, MG - 325, Elf - 325;
Max rests: 50 / Max grand resets: 20;
Stage Reset rewards: 1-10 resets = 100 Gold Coins / 10-20 resets = 130 Gold Coins / 20-30 resets = 160 Gold Coins / 30-40 resets = 190 Gold Coins / 40-50 resets = 220 Gold Coins;
Grand Reset reward: 2000 Gold Coins; Grand Reset stat reward - 15k;
Grow Lancer / Rage Fighter / Summoner create: from 1st level;
Guild Create from: 300 level; 
MuHelper from: 30 level;
Resets Price: Reset count * 35k zen / FOR VIP Reset count * 10k zen;
Maximal stats: 32767;
5 Socket system - ON(no same sockets) / sockets+exc. - DISABLED;
Ruud drop from Silver and Golden Box - boxes can be obtained by hunting in Kanturu Ruin ;
Maximal character level: 400 / Master level: 520;
Jewel rates: Jewel of Soul - 80% / Jewel of Soul + Luck - 95% / Jewel of Life - 80%;
Post min level - 100, 10k Zen / GPost min level - 400, 200k Zen.
INVITE YOUR FRIENDS AND GET REWARD WHEN THEY REACH 5 RESETS - 

VOTE FOR OUR SERVER EVERY DAY AND GET FREE 20 CREDITS FOR EACH VOTE - 

MONTHLY REWARDS FOR TOP VOTERS;
VIP ACCOUNT extras:
Exp, Drop, Exe drop, Reset reward, Mixrates - Increased 2x;
RESET FROM 350 LEVEL;
RESET REWARDS - 
1-10 resets = 130 Gold Coins / 10-20 resets = 160 Gold Coins / 20-30 resets = 190 Gold Coins / 30-40 resets = 220 Gold Coins / 40-50 resets = 250 Gold Coins.

Wheel of Fortune

Achievements

New feature in Mu Online - Web Achievements. Complete tasks every day and get great rewards. To unlock achievements you should have 100000000 Zen and 400 level.

original.png

Season 13 NEW features:
Fourth character class, Fourth Class Quest System, Fourth Class Wings and Graded Options, Fourth Skill Tree & Tree Enhancement, New Map Deep Dungeon and monsters, Guide Quest System, Items Division System, Mini-Game Jewelry Bingo, Favorite Warps List System, Chaos Combination Simplified Material System, New Map Swamp of Darkness and monsters, Lord of Darkness Battle, New Mastery Equipment Awakening Soul.

New Mu online Season 13 wings for new 4th class characters:
Angel wings - Soul Wizard / Devil Wings - Dragon Knight / Genius Wings - Noble ELf / Destruction Wings - Magic Knight / Control Wings - Empire Lord / Eternal Wings - Dimension Summoner / Judgment Cloak - Fist Blazer / Eternity Cloak - Shining Lancer.

Aktualnie 540 osob online, często na spotach można spotkać polaków, polecam :)

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Może ktoś sprawdzić o co chodzi ? Bo na stronie mam napisane że zostałem zbanowany, ale tylko na www.

A nie mam linku ani do forum ani kontaktu do admina.

A tylko sprawdzałem sobie w webshopie jakie są itemki i ile kosztują ;/

Opublikowano
4 godziny temu, Mercuros napisał:

Może ktoś sprawdzić o co chodzi ? Bo na stronie mam napisane że zostałem zbanowany, ale tylko na www.

A nie mam linku ani do forum ani kontaktu do admina.

A tylko sprawdzałem sobie w webshopie jakie są itemki i ile kosztują ;/

Napisz do Admina na FanPagu odpisuje bardzo szybko, możliwe że dostałeś bana na www jak był przeciązony i akurat system winił za to ciebie,

ogólnie polecam 1 gr wbity, 500 online od 13 jest git :)

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Serwer jest dobry do czasu wbicia full statow. Pvp porazka. Przyklad bk nie zabije sm(same missy), ale sm nie zbije bk(bije max 9k). Reszta postaci pada na strzala. Gdzie tu sens gry?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...