Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Huawei P20. ;-) Jak dla mnie Asus ze swoim flagowcem się chowa przy P20 (subiektywnie). Nie bierz s7 edge, ani s8. Aktualnie za 2 tysiące możesz kupić coś o wiele ciekawszego. Polecam sobie pooglądać recenzje. Od siebie mogę polecić YouTubera Majster Pirzu.:

To jest ukryta treść, proszę

Gość wie, co mówi. Nie słodzi, nie koloryzuje, przedstawia fakty. Jak coś jest do dupy, to nie omieszka się tego wytknąć, podkreślając jednak zalety sprzętu. ;-) 

Opublikowano
15 godzin temu, Miyoshi napisał:

Huawei P20. ;-) Jak dla mnie Asus ze swoim flagowcem się chowa przy P20 (subiektywnie). Nie bierz s7 edge, ani s8. Aktualnie za 2 tysiące możesz kupić coś o wiele ciekawszego. Polecam sobie pooglądać recenzje. Od siebie mogę polecić YouTubera Majster Pirzu.:

To jest ukryta treść, proszę

Gość wie, co mówi. Nie słodzi, nie koloryzuje, przedstawia fakty. Jak coś jest do dupy, to nie omieszka się tego wytknąć, podkreślając jednak zalety sprzętu. ;-) 

Zgadzam się z koleżanką w pełni. Mam P20 i polecam serdecznie! Nie pożałujesz ;) 

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu wybierałbym właśnie między P20 albo S7 Edge. W tej cenie wydaje mi się to najlepsze opcje jeśli bierzemy pod uwagę wyśiwetlacz oraz aparat.

Opublikowano

Jeszcze takie pytanie do użytkowników s7e, co nałożyć na ekran? Szkło odpadło po 1 dniu :/. Teraz nwm czy próbować z folią czy ekran da radę..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...