Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Resp Bestów

DrHause

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Ja na Ograch byłem to teleportowałem się na miejsce Respu Besta i na 2 i na 3 gdy zabiłem wszystkie 3 Besty to wróciłem na 1 Spot z Bestem i już był więc mozesz sie ciągle teleportować i zabijac.

Opublikowano

co jakies 30/60 minut

tak mi sie wydaje :C

Nie prawda :)

Best Specjalista Respi się co 10 minut ^^ A łucznik bodajże tyle samo albo troche dłużej :) [ lub krocej]

Pozdrawiam

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Łucznik krócej niż 10 min, mur-beton :P

Co do bestów, najlepiej spacerować po wszystkich kanałach :) Zawsze więcej dropu i mniej czekania na następnego ;p

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Ja robie tak idę tam gdzie się respią zazwyczaj jak przychodzę około godziny 6.00-7.00 (gdy nikogo niema jest najlepiej) są 2 specjalista i łucznik. i kapitan. zabijam ich oprócz kapitana bo nie wiem co z niego wartościowego dropi oprócz potek i drobniaków zmieniam ch i też są besty i tak w kółko i zero czekania chyba że ktoś wbije na spot to trzeba być szybszym. ; )

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

prócz kapitana bo nie wiem co z niego wartościowego

Z Kapitana lecą shiriken'y + i słyszałem również że złote klucze lecz nie jestem pewien w 100% <;

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...