Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca w KFC

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pracował może ktoś kiedyś z Was w KFC i opowie mi o zarobkach i ogólnie o samej pracy? Czy można liczyć na jakieś podwyżki?

Opublikowano
16 godzin temu, Ares2100 napisał:

Nie pracowałem ale z miejsca moge powiedzieć, że minimalna krajowa i podwyżka pewnie absencyjna +1zł brutto/h

true.

Opublikowano

Znajomy pracowal w burgerze, a to samo co KFC. Praca zalezy od ilosci ludzi, mozna wiekszosc dnia nic nie robic, albo zapierdalac caly dzien. Placa chyba 15/h brutto. 

­

Opublikowano
Dnia 6/8/2018 o 21:30, TroLLu napisał:

Znajomy pracowal w burgerze, a to samo co KFC. Praca zalezy od ilosci ludzi, mozna wiekszosc dnia nic nie robic, albo zapierdalac caly dzien. Placa chyba 15/h brutto. 

to i tak stawka, która nie pozwoli ci zarobić, tylko przeżyć.

wychodzi ci 11,55 netto (na rękę) po odjęciu podatku 23%. 

pracuj w polsce tyle ile musisz, jeśli masz okazję wyjedź i zarób na swoją przyszłość - ustaw się, bądź kreatywny i bystry, musisz przewidzieć swoją przyszłość.

Opublikowano

Zamierzam zrobić w Polsce magistra z finansów i rachunkowości i w międzyczasie pracować i uczyć się języków, by później wyjechać. No po prostu nie widzę swojej przyszłości w tym kraju i smutne dla mnie jest, że spora część ludzi zostaje w tym kraju i wegetuje za minimalną stawkę

Opublikowano
2 godziny temu, B3DB0Y napisał:

Zamierzam zrobić w Polsce magistra z finansów i rachunkowości i w międzyczasie pracować i uczyć się języków, by później wyjechać. No po prostu nie widzę swojej przyszłości w tym kraju i smutne dla mnie jest, że spora część ludzi zostaje w tym kraju i wegetuje za minimalną stawkę

Skoro i tak masz zamiar wyjechać to myślę, że ten magister nie będzie potrzebny. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano
1 godzinę temu, 9Jarek9 napisał:

Skoro i tak masz zamiar wyjechać to myślę, że ten magister nie będzie potrzebny. 

Czemu tak sądzisz?

Opublikowano
8 godzin temu, B3DB0Y napisał:

Czemu tak sądzisz?

Robienie magistra to 5 lat roboty, a po wyjeździe za granicę raczej nie możesz się spodziewać że dostaniesz pracę w zawodzie - nawet w Polsce mógłby być z tym problem, a co dopiero za granicą. A tak to np. zamiast tego wyjeżdżasz od razu i po 5 latach masz już spory zapas gotówki. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano
Dnia 11.06.2018 o 00:09, Astern napisał:

pracuj w polsce tyle ile musisz, jeśli masz okazję wyjedź i zarób na swoją przyszłość - ustaw się, bądź kreatywny i bystry, musisz przewidzieć swoją przyszłość.

Przeciez nie bez powodu jest mem o magistrach kierunkow humanistycznych pracujacych w macu/kfc. To jest robota jedynie by sobie dorobić, a nie na stałe. 

­

Opublikowano
Dnia 11.06.2018 o 00:09, Astern napisał:

jeszcze pare lat temu bym napisal +1, ale w polsce tez sie da zajebiscie zarabiac. Wystarczy sie nauczyc programowac/robic cokolwiek w it i sie w tym rozwijac a szmal sie sypie jak pojebany, aktualnie wyjechalbym jedynie pracowac do panstwa gdzie marysia jest legalna, albo estonia bo dobre dupeczki sa.

@edit

a po firze w sumie tez nie ma az tak zle jak sie zalapiesz do jakiegos korpo, no ale jednak nie to samo co it, i nie moja bajka wiec sie nie wypowiadam. 

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...