Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z podłączeniem telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam telefon, lg, problem w tym, że zbilem w nim szybkę, a nie chce w nim wymieniać szybki, bo abonament mi się na niego skończył już i biorę inny, lepszy. Tylko, że mam na nim sporo zdjęć, oraz innych rzeczy, no i chciałem podłączyć telefon do laptopa, aby przez usb przezucić, sęk w tym że jak podłącze telefon do laptopa przez usb niby na telefonie zapali sie czerwona dioda, i się ładuje, ale na lapku nie mam nic, że jakiś telefon został podłączyny/urządzenie, w mój komputer jak zazwyczaj było nie ma nic, możliwe, że trza na telefonie wybrać czy chcesz pliki przeżucić czy muzyke czy co tam, jakieś pomysły jak to naprawić, bądz w jakiś inny sposób przezucic z fona pliki na lapka?? [zbita szybka, nic nie widac, ale się świeci]

Opublikowano
15 minut temu, 9Jarek9 napisał:

Jak masz coś na karcie pamięci to możesz ją przerzucić na inny telefon i wtedy zgrać pliki na komputer. 

Faktycznie, większosc miałem zapisane na karcie pamięci, tak zrobie dzięki, tylko co z resztą :(

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z podłączeniem telefonu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...