Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Hamachi Warcraft Tft

umsztyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że pare osób chciało by pograć w warcrafta3 przez internet.

Jest to bardzo proste osobiście mogę postawić server.

1 krok - Instalujemy hamachi (jest ot program do robienia wirtualnej sieci LAN bez niego trudno bedzie pograć) można go pobrać klikając ten link http://www.dobreprogramy.pl/LogMeIn-Hamachi,Program,Windows,12323.html wersja pod win XP .

2 krok - Po zainstalowaniu Hamachi klikamy na przycisk włącz (hamachi zaloguje nas do sieci i dostaniemy nowy adres IP).

3 krok - Wybieramy zakładke sieć i tworzymy nową sieć Hamachi albo dołanczamy do istniejącej sieci potrzebne jast hasło i nazwa sieci (osobiście mam sieć na której można grać nazwa to ----> warcraft swirland a hasło ----> dupa <------ :D:) gra jest zozgrywana na warcraft 3 dodatek The Frozen Throne <----- moje GG 23220991 jak chcecie grać to wbijajcie do sieci albo piszcie na GG w razie kłopotów z połączeniem)

4 krok - Włączamy war i uruchmiany LAN game 1 osba tworzy server a reszta dołancza do gry.

Informacje dodatkowe :

Jeżeli nie bedzie wykrywało servera w pierszej kolejności należy w hamachi ustawić dostęp gdy server w hamachi bedzie już utworzony należy do niego dołączyć po dołączeniu klikając prawym przyciskiem myszy na server i / lub klijenta wybrać opcje szczegóły potem przejść do zakładki ustawiania i w RUCH należy ustawić akceptuj wszystkie.

To by było na tyle w razie problemów pisać na GG lub na E-maila lub przez hamachi.

Made by umsztyk :::::::

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja tam gram na piracie na bettle.net. Kumpel siedzi w warcraft-ie więc wie jak to zrobić.Może wyszperam od niego te info to wrzuce na mpc.

Gram w Counter Strike 1.6

58657 - Dodaj mnie na steama!

Opublikowano

Nie jest to zły pomysł jednak:

1. Jak npisali powyżej kupić War3 plus dodatek ;D

2. Nie lepiej grać przez Garene lub użyć mojego sposobu?

Jednak za chęci dam PLUSA!

Pozdrawiam!

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...