Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps po aktualizacji

ganjasklad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak grając sobie w sobotę 02.06 wszystko ładnie pięknie śmigało 90/150 fps , po wczorajszej aktualizacji 03.06.2018 (tej 11GB) wszystko się spieprzyło (że tak powiem :D) masakra jakaś grać się nie da na stałych 20 fps, jest jakaś porada na to? jak zadziałać? 

sprzęt:

i5-2500K 3.3 GHz (4CPU's) - 3.6 GHz

GTX 1050 2GB

RAM 8GB

dodam że wymieniałem zasilacz i teraz pojawia się pytanie czy mogło to być spowodowane tą wymianą? za małe napięcie na kartę? (ale karta śmiga wszystko jest ok) , nie wiem co robić...

ps: sterowniki itd. wszystko zaktualizowane :)

Opublikowano
51 minut temu, ganjasklad napisał:

a więc tak grając sobie w sobotę 02.06 wszystko ładnie pięknie śmigało 90/150 fps , po wczorajszej aktualizacji 03.06.2018 (tej 11GB) wszystko się spieprzyło (że tak powiem :D) masakra jakaś grać się nie da na stałych 20 fps, jest jakaś porada na to? jak zadziałać? 

sprzęt:

i5-2500K 3.3 GHz (4CPU's) - 3.6 GHz

GTX 1050 2GB

RAM 8GB

dodam że wymieniałem zasilacz i teraz pojawia się pytanie czy mogło to być spowodowane tą wymianą? za małe napięcie na kartę? (ale karta śmiga wszystko jest ok) , nie wiem co robić...

ps: sterowniki itd. wszystko zaktualizowane :)

Reinstall gry zrobiłeś?

4988173475.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z fps po aktualizacji
Opublikowano
1 godzinę temu, N3ST0 napisał:

Pokaż screeny ustawień jakie masz w fortnite. I upewnij się, że masz wyłączone powtórki i trawę w grze, to najwięcej zżera fpsow. 

Problem rozwiązany , jak wymieniałem zasilacz poluzowałem przez przypadek procesor / radiator?  mniejsza o to :D przez co miałem 90 stopni na procesorze dlatego gra chodziła jak chodziła , ale już wszystko w normie,  dzięki za odp. i koledze na dole również ;)

MOŻNA ZAMKNĄĆ :D

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...