Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie polecacie poradniki?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do wbicia high elo (master tier, challenger)?  Potrafię wbić diament, ale problemy zaczynają się już w platynie 5 gdzie przeciwnicy używają mózgu i nie jest tak łatwo wygrać linie i roamować. Głównie mam problemy z makro gameplayem (jakie decyzje podejmować, kiedy splitpushować, kiedy można wchodzić na 1v1 itd.) bo skill mam dość dobry. Poleci ktoś jakiś poradnik?  Bo są tu ludzie którzy mówią np. że master tiera da się wbić tylko przez mądry splitpushing, no ale jak to zrobić? Jak stawiać wardy, kiedy warto zejść a kiedy nie, jak dobierać postać pod team compy itd.   Gram od sezonu 3 ale mam dość tracenia czasu i grania na tym samym poziomie przez kilka lat i chciałbym wejść na wyższy poziom. Dzięki z góry. 

Opublikowano

Mogę Ci polecić nie tyle co poradniki, co youtubera. Nazywa się Noxy.
Moim zdaniem najlepszy youtuber grający w League of Legends. 
Ma strasznie przyjemny głos do słuchania, nagrywał poradniki oraz swoje rozgrywki.
Można z nich wiele wyciągnąć. W trakcie gry ciągle opowiada o tym co powinno się robić, czego nie.

https://www.youtube.com/user/niqhtFox

giphy.gif

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma lepszych poradników jak streamy. Podczas oglądania bardzo dużo wiedzy wpada Tobie do głowy. Ja osobiście oglądam streamy DjSmierc który bardzo dużo tłumaczy o grze.

• Aive zmienił(a) tytuł na Jakie polecacie poradniki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...