Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra zatrzymuje się na wczytywaniu

zakszi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ogółem sprawa jest tragiczna. Była aktualizacja fortnite, zaktualizowałem, no i nie mogę wejść do gry,tzn wchodze do lobby, naciskam przycisk ,,graj'' i mam ciągłe wczytywanie (jak na scr) i jak skonczy sie ogolem runda czy coś wyskakuje powiadomienie ,,TO NIE BYŁO ZAMIERZONE'' eh
POBIERAŁEM GRE OD NOWA, SPRAWDZIŁEM SPÓJNOSCI PLIKOW, RESETOWALEM KOMPA MILIONY RAZY I CHUJehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhpozdr

Untitled.png

Opublikowano

robiłem przed chwilą 

MIALEM OPCJE ,,PELEN EKRAN W OKNIE'' POTEM ZMIENILEM NA ,,W OKNIE'' ZATWIERDZILEM POTEM PELEN EKRAN ;\ NADAL SIE LADUJE 23190092381039MINUT I NIC

Opublikowano

Spróbuj jeszcze ↓ 
→CTRL+ALT+DELETE
→Wyloguj
→Zaloguj się ponownie
→Uruchom ponownie

Wiele ludzi ostatnio ma ten problem, to podsyłam Ci co niektórym pomogło. 

185241494535326637230.png

Opublikowano

SPRÓBUJE ALE I TAK  BARDZO DZIĘKUJE ŻE POMAGASZ<3333333333333333

@N3ST0
em... zrobiłem to wszystko, pomogło na pare rundek i potem znowu to samo, ale jak zrobiłem tą 2 opcje z restartem to:
20:02:33: Starting BattlEye Service...
20:02:44: Launching game...
20:03:04: Note: File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game.
20:03:04: [INFO] Blocked loading of file: "C:\Program Files\AVG\Antivirus\x64\aswhooka.dll".

no i nadal oczywiscie to samo jezeli ogarniasz o co chodzi to sponio i przperaszam za zawracanie;'

w sumie to wszystko jedno, juz błędu nie mam ale nadal jedna giekra działa, druga nie, eh.

• Aive zmienił(a) tytuł na Gra zatrzymuje się na wczytywaniu
Opublikowano

tzn wiesz to juz nie wazne od antywirusa, sprawdzilem to jzu po prostu mnie denerwuje. ogarniasz moze od czego sie to robi i czemu epic games tego nie umie naprawic?

edit: te zmienianie okien raz mi dziala raz nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...