-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
ITSTROLLBRO
ITSTROLLBRO
Witam, mam problem.
Parę dni temu zmieniłem system z windowsa 10 na windowsa 7.
Po zainstalowaniu systemu pojawiły się pierwsze problemy, mianowicie nie mogłem zainstalować sterowników do karty sieciowej, nie miałem internetu (chodzi o kabel), przy instalacji wyskakiwał komunikat, że karta jest uśpiona czy coś takiego. Stwierdziłem że skoro w biosie po zmianie jakiejś tamopcji (nie pamiętam dokładnie co to było, coś z LANEM) dalej nic, to po prostu się spaliła.
Zakupiłem kartę sieciową na USB firmy asus USV-AC51 WIRELESS-AC600 802.11ac i ją podłączyłem. Zainstalowałem do niej sterowniki i było wszystko okej. Wtedy spróbowałem zainstalować sterowniki do karty graficznej, po zainstalowaniu wiadomo, zresetował się komputer i puff, brak dostępu do internetu. Tak jest do dzisiaj, reinstalowałem system już dziesiątki razy, dzisiaj się dopiero połapałem, że gdy nei mam sterowników do karty graficznej to internet śmiga a jak instaluje sterowniki to już występuje problem. Narzędzie do naprawy też nie pomaga. Godzinę temu odinstalowałem sterowniki graficzne, i tak oto się tutaj znalazłem. Magicznie wrócił mi internet i mogę poprosić Was o pomoc.
Ogólnie jeszcze zaznaczę, że kombinowałem wszystko co było możliwe, tj. jakieś zmiany masek, bram, ip i tak dalej, jakieś DNS'y google i w ogóle to już przerabiałem. Nawet zadzwoniłem do dostawcy od internetu i ch*ja.
Jestem lekko zdesperowany gdyż mam ten problem już parę dni i na prawdę już nie mam pojęcia co robić. Mam śmigać na komputerze bez sterowników graficznych? Nawet metin nie pójdzie.
Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję za każdą pomoc. Numer GG w razie co: 62892434
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA POBRAŁEM PROGRAM SNAIL DRIVER 2 LITE - nagle zaczął działać kabel, teraz jade oddać kartę na usb do sklepu
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.