Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Main Top

Paweł8484

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo polecacie mainować na Topa ? Chodzi mi o to jaka postać będzie w miarę dobra i uniwersalna w każdej fazie gry jak i na każdej randze. Taka która jestem w stanie wyjść z bronzu do challengera oczywiście gdybym miał umiejętności. Ale bardziej chodzi mi o to jakimi postaciami grają na challengerze że ta postać jest taka dobra i potrafi się utrzymać itp. Mam nadzieję że zrozumieliście pytanie a jak nie to pytajcię :)  Z góry dziękuję za odpowiedź :) 

Opublikowano

Gangplank, Irelia, Nasus, Jayce. Wszystkim się łatwo farmi i dość łatwo wyjść z przewagą na linii, jak się zna chociaż podstawowe mechaniki to dość łatwo (o ile gameplay nasusem można nazwać mechaniką xD) o bycie ten lvl lub 2 nad przeciwnikiem. Irelka aktualnie jest cholernie mocna.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

O ile bez banu to Irelia, fajną opcją jest też Renekton - mówię tutaj o jego poke E > W > Q > E, robi to na prawdę fajna robotę. Natomiast jeżeli chcesz grać coś bardziej "tanky" polecam mundo, jedyny minus tej postacii  - jeżeli enemy ma 2+ ignite to masz po grze :)

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

• Creative zmienił(a) tytuł na [Champ] Main Top
Opublikowano

Maokai, postać bardzo dobra podczas prawie każdej mety. Gorąco polecam!

Opublikowano

Irelia jest dobra ale bedziesz musiał na nią poświęcić trochę czasu. 

Banalnie prostą i w cholere silną postacią jest Mundo. Nie wymaga żadnego skilla. Jedynie ogranie i wiedza kiedy możesz kogoś zabić, kiedy można zapodać dive, (no ale to trzeba znać na każdą postać)

Illaoi też przyjemny champion ale nie wiem czy na tyle mocny żeby solo carrować gry bo jednak w teamfighcie może zrobić bardzo dużo albo nie zrobić kompletnie nic przez np. zmissowany ult. 

Opublikowano

Irelia dostaje "zmiany"(buffo-nerfy). Wstrzymałbym się z jej wyborem. Bardzo dobrym wyborem jest rakieton, wygrywa większość matchupów na 3 lv, ale nim trzeba grać od początku agresywnie i szybko wyjść do przodu, mundo, camille, kled, quinn, kayle. To jedne z lepszych picków na chwilę obecną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...