Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NIE DZIALA MICRO PO AKTUALIZACJI WIN 10 64 BIT

robby1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam problem jest taki ze mialem aktualizacje windowsa i zaraz potem wyskoczyl blad ze trzeba driver audio to nathic2++ to jest jak by program od dzwieku wzialem probowalem pobrac z neta sterowniki i chuja nie dzialaja wzialem nazwe plyty tomahawk b350 i pobralem z msi od strony producenta realetka bo to nathic2++ usunelem calkiem i chuja instaluje go i w ogole nie dziala potem pomoze ktos to zrobic z gory dziekuje bo mam prace przez internet i nie mam pojecia co zrobic

Opublikowano

Też tak miałem i nic nie udało mi się zrobić. Po prostu cofnąłem tą aktualizację 

// ew. możesz zobaczyć filmik który właśnie znalazłem 

Opublikowano

W menedżerze urządzeń usuń całkiem sterowniki do dźwięku i pozwól systemowi zainstalować je od początku, lub zainstaluj sam.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

ZROBILEM TAK JAK MOWICIE I JEST TAK ZE NIE MAM W OGOLE TEGO MENADZERA REALTEK A POBIERAM GO ZE STRONY DO SWOJEJ PLYTY GLOWNEJ TOMAHAWK B350 i W OGOLE NIE ODPALA SIE NAWET PO RESTARCIE KLIKAM W IKONE I NIC a NA KOMPIE JEST TAK ZE SLYSZE GLOS JAK MOWIE DO MICRO A KOMPUTER NIE WYKRYWA GLOSU MAM SLUCHAWKI HYPERX CLOUD REVOLVER S ONE MAJA WBUDOWANA KARTE DZWIEKOWA I MOZE BYC COS TAKIEGO ZE SIE TE DWIE KARTY JAKOS BIJA ZE SOBA CZY COS I PRZEZ TO POMOCY BO NIE MOGE PRACOWAC NORMALNIEJ JAK NIE MAM MICRO ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...