Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Opinii] Pytanie dot. vps na OVH.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy vps ssd 30 zł msc na ovh.pl, ma panel lub coś takiego, w którym można wlączyć tun/tap? I działa na nim poprawnie iptables?

Opublikowano

Heja,

Powiedz najpierw do czego ma być wykorzystywany ten VPS? VPN?

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano
Dnia 29.05.2018 o 00:58, Patryk5813 napisał:

Siemka, czy vps ssd 30 zł msc na ovh.pl, ma panel lub coś takiego, w którym można wlączyć tun/tap? I działa na nim poprawnie iptables?

Według mnie lepiej kupić serwerek pod vpn w Hosteam. (defaultowo masz tun/tap on, z iptables również nie ma problemu)

Opublikowano
13 godzin temu, VMWare napisał:

Heja,

Powiedz najpierw do czego ma być wykorzystywany ten VPS? VPN?

Strona WWW, TS3, Boty, VPN.

Opublikowano

O panie wszystko na jednej maszynie nie polecam ;d ale jeżeli będzie to jakiś mały serwer to se kup na lvlup, vps ma duże parametry i jest to ovh-game. Gorzej z ochroną znaczy niby jest ochrona, ale w 2016 roku jak tam byłem i ddosowali mnie to mieli na mnie wywalone jajca xD ofc. na kvm z ochroną, teraz pewnie się to zmieniło ale wystarczy ci idealnie, mało kto się teraz bawi w ataki przynajmniej mniej niż kilka lat temu. Teraz jak już się bawią to nie chodzą po małych serwerach ale po większych, ewentualnie w całą serwerownie walą. Tak mi się po prostu wydaje ;d nie wiem czy tak jest faktycznie ale dobra nie ważne

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
1 godzinę temu, muchomor321 napisał:

O panie wszystko na jednej maszynie nie polecam ;d ale jeżeli będzie to jakiś mały serwer to se kup na lvlup, vps ma duże parametry i jest to ovh-game. Gorzej z ochroną znaczy niby jest ochrona, ale w 2016 roku jak tam byłem i ddosowali mnie to mieli na mnie wywalone jajca xD ofc. na kvm z ochroną, teraz pewnie się to zmieniło ale wystarczy ci idealnie, mało kto się teraz bawi w ataki przynajmniej mniej niż kilka lat temu. Teraz jak już się bawią to nie chodzą po małych serwerach ale po większych, ewentualnie w całą serwerownie walą. Tak mi się po prostu wydaje ;d nie wiem czy tak jest faktycznie ale dobra nie ważne

Mam kolegę informatyka, który doskonale zabezpiecza vpsy itd.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Szukam Opinii] Pytanie dot. vps na OVH.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...