Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje osób do pomocy przy serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam dobrych programistów oraz mapperów i każdego kto się zna na czymś typu osoby odpowiedzialnej za mapy budowę oraz estetykę wykonania.

Programisty od działania poprawności pluginów serwera.

Osobę od tworzenia strony internetowej

Na projekt leci serwer Reallife Czyli realne życie osoby chetne proszę o prywatne wiadomości.

Sponsorowanie serwera zajmuję się ja bardzo duży projekt chcę stworzyć i mieć serwer min na sto 100 slotow.

Ogólnie chcę stworzyć duży projekt nie jakies byle co, osoby które znają się na czymś typu hostingi dobre itd również zapraszam do współpracy.

dziękuję i pozdrawiam.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukuje osób do pomocy przy serwerze
Opublikowano
Dnia 28.05.2018 o 12:26, brudiboss1 napisał:

Witam szukam dobrych programistów oraz mapperów i każdego kto się zna na czymś typu osoby odpowiedzialnej za mapy budowę oraz estetykę wykonania.

Programisty od działania poprawności pluginów serwera.

Osobę od tworzenia strony internetowej

Na projekt leci serwer Reallife Czyli realne życie osoby chetne proszę o prywatne wiadomości.

Sponsorowanie serwera zajmuję się ja bardzo duży projekt chcę stworzyć i mieć serwer min na sto 100 slotow.

Ogólnie chcę stworzyć duży projekt nie jakies byle co, osoby które znają się na czymś typu hostingi dobre itd również zapraszam do współpracy.

dziękuję i pozdrawiam.

Pilnie szukam dużej ekipy budowniczych do stworzenia dużego miasta !

Brakuje 

1/3 Techników

0/10 Budowniczych

Osoby od strony tworzenia oraz zajmowania się nią

osoby od ts-a

oraz osób z pomysłami 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...