Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Błąd WR-0001

Heavenly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właczyłem Epic i wyskoczył błąd WR-0001.

Chcąc zobaczyć czy odinstalowanie i zainstalowanie Epic pomoże, tak teraz gdy załacze Epic pisze "Prosze czekać.Trwa rozpoczynanie aktualizacji"

oraz pojawia się na dole czerwony trójkąt najeżdżajac na niego wyskakuje "Wystąpiły problemy z połaczeniem,próbujemy ponownie"

Dodam że gdy wchodze w przegladarkę to internet pali wszystko elegancko.

Ktoś się spotkał z taka sytuacja ???

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem, że temat pewnie już nie ważny, ale napiszę dla innych szukających odpowiedzi na to pytanie.

Miałem identyczny problem i rozwiązanie jest proste (nie trzeba robić tych rzeczy z filmu powyżej - przynajmniej w moim wypadku).

Wystarczy w luancherze epic games wejść w ustawienia (śrubka w lewym dolnym rogu) i odznaczyć "korzystaj z serwera proxy".

To wszystko :) U mnie zadziałało. Mam nadzieje, że komuś pomogłem :)

Pozdrawiam

Dragon_Ball_z_Banner_by_Gohu44.jpg

Wrzuć na luz i daj + ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

Trochę się nakombinowałem, ten film z yt w ogóle nie pomaga. Specjalnie się zarejestrowałem żeby ktoś nie utknął przy tym tak jak ja. Epic jest jakiś dziwny, próbowałem wszystkiego i dopiero wyłączenie firewalla i antywirusa pomogło. Nawet jak zezwoliłem Epic Game Launcher na dostęp przez firewall ręcznie, to i tak nie chciało działać. Po wyłączeniu firewalla żadnych problemów, zobaczymy czy później będzie działał bo przecież nie zostawię wszystkich zabezpieczeń wyłączonych 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...