Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję współwłaściciela/pomocników na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcę założyć serwer wojny gildii. Nie będzie to taki jak wszystkie obecne tyko będzie miał nutkę klasyka. Tego dzisiaj brakuje minecraftowi, ponieważ wszyscy robią to samo na serwerach. 

Poszukuję ekipy do zarządzania serwerem, ponieważ samemu to można zrobić serwer na 20 osób, lecz ja planuję na dużą skalę.

Jeżeli miałeś już kiedyś serwer, masz w tym doświadczenie, znasz się na pluginach, masz dużo czasu i potrafisz współpracować to zapraszam!

Ja mam bardzo duże doświadczenie gdyż prowadziłem już dużą ilość serwerów.

[Planowane: 600 slotów z RAMem utrzymującym tylu graczy oraz płatne reklamy na różnych serwisach typu facebook.]

Nic na szybko, ponieważ zależy mi na jakości i na popularności serwera. Jeżeli jesteś chętny pisz w prywatnej wiadomości to porozmawiamy o szczegółach. 

W komentarzach mogą aplikować osoby, które chciałyby zostać adminami, helperami na serwerze. Gdy wszystko wypali odezwiemy się!

Pozdrawiam,

RucioX

<p>"...Tylko dziś jest Twoje!"

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukuję współwłaściciela/pomocników na serwer
Opublikowano

Mogę ci zaoferować maszynę i7 6700,64gb ram oraz dyski ssd. Chciałbym zostać współwłaścicielem. Posiadam też już wizje jaki to ma być server i co na nim ma się znajdować gg: 52958449

Opublikowano
38 minut temu, wajjdsa napisał:

Mogę ci zaoferować maszynę i7 6700,64gb ram oraz dyski ssd. Chciałbym zostać współwłaścicielem. Posiadam też już wizje jaki to ma być server i co na nim ma się znajdować gg: 52958449

doprawdy? 

k3HeXgc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...