Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Potrzebuję szybko odpowiedzi na problem. Dropią mi yang na serwerze, ale wypada ich dużo i muszę je sam podnosić. 3 ręka jest w grze, ale niestety nie da się jej założyć. Czy jest jakiś sposób (bez wgrywania diffów), aby naprawić ten problem i żeby yangi zamiast wypadać na ziemię, automatycznie przechodziły do naszego stanu konta?
Z góry dziękuję.

Jimlok boss

Opublikowano

chyba o to chodzi

najpierw:

ALTER TABLE `account`
MODIFY COLUMN `safebox_expire`  datetime NOT NULL DEFAULT '2012-01-01 19:00:00' AFTER `silver_expire`,
MODIFY COLUMN `autoloot_expire`  datetime NOT NULL DEFAULT '2012-01-01 19:00:00' AFTER `safebox_expire`;

następnie:

UPDATE account SET safebox_expire = '2018-01-01 18:00:00' WHERE safebox_expire = '0000-00-00 00:00:00' ;
UPDATE account SET autoloot_expire = '2018-01-01 18:00:00' WHERE autoloot_expire = '0000-00-00 00:00:00' ;

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

Wiecie co.. Albo wpisałem to w złe miejsce, bo dodałem to jako query do tabelki account w navicat, albo po prostu nie działa, bo yangi dropią totalnie bez nazwy (tak jak wcześniej) no i się nie podnoszą :\

Jimlok boss

Opublikowano
UPDATE account SET autoloot_expire = "2099-01-01 18:00:00";

Jak dalej będą dropić, to jakieś się podnoszą czy każde dropią? Choć to powinno działać, ziomek u góry dał query, ale dla kolumn gdzie były 000 a mogłeś mieć mniejszą datę niż masz.

A po za tym dał ci za małą date, a pewnie nie zmieniłeś xD

Opublikowano

Z 3 ręką też nie wszystkie yangi będą się podnosić - nie będzie podnosić tych z yangbomby (chyba).

Opublikowano
Dnia 24.05.2018 o 18:28, BezProcentów napisał:

UPDATE account SET autoloot_expire = "2099-01-01 18:00:00";

Jak dalej będą dropić, to jakieś się podnoszą czy każde dropią? Choć to powinno działać, ziomek u góry dał query, ale dla kolumn gdzie były 000 a mogłeś mieć mniejszą datę niż masz.

A po za tym dał ci za małą date, a pewnie nie zmieniłeś xD

owszem data mała, ale myślałem ze to ogarnie sam już, nie wszystko na gotowo :D

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

Pozmieniałem wszystko, a dalej yangi wypadają na ziemię i nie podnoszą się nawet z 3cią reką nałożoną.. Eh.

EDIT:
Mam pliki rykox v2

Jimlok boss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...