Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

State of Decay 2 - problem z uruchomieniem

GhostRrrider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

State of Decay 2 miało wczoraj premierę dlatego mało a dokladniej pustki na temat fixów crushy, bugów itd itp. 

Grę posiadam na microsofcie przez xbox game pass (który rozdawany był w wydaniu CD-Action, ale to mniejsza). Po uruchomieniu odpala się okno jest logo, znika - czarny ekran po czym okno się wyłącza tak po prostu samo z siebie no crash. Wszystko by było bardziej jasne gdyby był jakikolwiek error czy coś no ale nie ma. Jedynie w logach %appdata% w tych jedynych udostepnionych plikach gry, crashlog pokazuje:

[CrashReportClient]
bHideLogFilesOption=false
bIsAllowedToCloseWithoutSending=true

Zaktualizowałem Windowsa, Grafę, zdiagnozowałem directaX ale nici. Nawet pobierałem od nowa żeby spróbować. To samo. 

Jeżeli ktoś wie z czym sie to je i co można zdziałać chętnie wysłucham pomocy. Z góry przepraszam jezeli to wrong dział, to jedyny pasujący. Widziałem na necie, ze nie tylko w tej grze tego typu crashlog wystepuje wiec moze ktos borykał sie z takim problemem. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...