Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elder Scrolls Online

Cypher-Exile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanie co do TESO, grał ktoś na tyle żeby powiedzieć jak się gra? Klepie Skyrima non-stop i nawet z modami już mi się nudzi i tak się zastanawiam czy nie zabrać się za TESO.
Tylko za bardzo nie wiem jak bardzo gra ma się do offlineowych kuzynow. No i nie wiem która edycje kupić za bardzo, na Kinguinie jest jakis Ultimate Imperial ale nie wiem czy brac tez dodatki.
Jakies rady na start?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wiekszosc czasu i tak bedziesz gral tam solo. rozgrywka z innymi graczami rozpoczyna sie przy dungeonach, raidach, battlegroundach itd. swiat co raz bardziej sie powieksza, jest sporo dlc, teraz wyszedl drugi pelnoprawny dodatek. z sama podstawka tez sporo pograsz. z tego co wiem to teraz mozna kupic podstawke+morrowind i do tego dokupowac dlc za crowny w is. wersja imperial daje ci konia, noncombat peta i mozliwosc grania w kazdej frakcji (ale to chyba nie ma wiekszego znaczenia). tylko jezeli patrzysz na https://www.kinguin.net/pl/category/31501/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-imperial-edition-india-steam-gift/ to jest to tylko dla indii ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...