Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Wróciłem do minecrafta po rocznej przerwie i trochę się zdziwiłem. Chodzi mi o serwery survival z gildiami. Jest dużo serwerowni, jednak na każdym dominuje creative, sky block czy inne mini-gry. Nie udało mi się znaleźć prawdziwego serwera z wojnami gildii, a jak już były to poniżej 20 ludzi, a w tym trybie taka ilośc to nic. Moje pytanie jest następujące. Czy ludzie chcą jeszcze wojny gildii czy już nie? Bo zastanawiam się nad otwarciem, ale jeżeli nikt ma nie grać to bez sensu. Czekam na wasze tak lub nie. 

<p>"...Tylko dziś jest Twoje!"

Opublikowano

Może nie umiem szukać ;D Poproszę o więcej serwerów z wojnami jak ktos zna ;)

<p>"...Tylko dziś jest Twoje!"

Opublikowano
3 godziny temu, prrucio napisał:

Może nie umiem szukać ;D Poproszę o więcej serwerów z wojnami jak ktos zna ;)

Teraz to dominują serwery easyhc/mega drop. Jest tego masakrycznie dużo i te serwerki to tak na prawdę 2-3 dni gry i tyle.

Opublikowano

Moim zdaniem brakuje takiego porządnego serwera, na których owe gildie z easyhc by mogły wpaść pobić się troszku i zawsze wrócić po zakończeniu edycji takich dominujących serwerów jak craftcore mc4u czy inne tego typu rzeczy :) Jeśli byś potrzebował pomocy przy serwerze pisz do mnie 

życie życie jest nowelą 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...