Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Moda" - jeansy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o dzisiejszym noszeniu jeansów,a dokładniej o (...).

Z 3-4 lata temu pamiętam jak ktos nosił jeansy z dziurami to kazdy krzywo patrzył. Widziałem nie raz jak ktos byl wyzywany pod nosem od "pedałów".

A dzisiaj patrze co 3 osoba ma takie jeansy i nosi. Wtf. Co z tym swiatem sie dzieje?

Nie tylko dziewczyny widuję w takich jeansach, ale tez duzo chlopakow i to nie tylko takich "delikatnych"

ie068n.jpg
Opublikowano

No cóż nastały takie czasy, wszystko się zmienia. Tak samo jak teraz widać 12/13/14 letnie dziewczyny które się malują i wyglądają jakby miały dwa razy więcej to wiesz :/ . 

Nic się na to nie poradzi . 

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Niedługo będą dziury ze spodniami.  Chłopak rzadko wygląda w takich dobrze, tym bardziej gdy ktoś jest gorylem. 

• 2 miesiące temu...
Gość マルセル
Opublikowano
11 godzin temu, Reiden napisał:

Taki świat, że gówno czasem trafi nie tam gdzie trzeba.

O cóż w tym złego? Nie można oceniać człowieka na podstawie wyglądu. Jak ktoś chcę wyglądać "modnie", "stritłerowo" to niech wygląda. Ważne co ma w głowie.

Mi się jeansy z dziurami podobają, zimą głównie noszę jakieś cieplutkie dresy. Jesienią czy wiosną takie spodnie są idealne.

Gość マルセル
Opublikowano
11 godzin temu, Reiden napisał:

W tym, że to okropnie wygląda. Rozumiem, ludzie chcą jakoś wyróżniać ale bez przesady.

Kwestia gustów.

Opublikowano

W sumie to każdy każdemu powie co innego. Jak dla mnie to są gusta - ja nie noszę dziurawych, a to że ktoś nosi to już jego problem.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...