Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi którzy modyfikują firmware

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli nie ten dział to proszę o przeniesienie do właściwego. Duże forum i nie wiedziałam gdzie to wrzucić. 

Szukam ludzi którzy zajmują się modyfikacją Androida ale takich którzy trochę się znają. Chodzi o ludzi którzy modyfikują firmware stockowe, crackują co nieco, usprawniają, poprawiają i tak dalej. Chodzi o smartfony i tablety.

Osobiście trochę siedziałam w C i C++ ale z konsoli nie wylazłam. Z elektroniką jest podobnie, proste układy. Obecie siedzę nad tematem szpiegowania. Od miesiąca próbuję okiełznać Huawei P8 na najnowszym stocku a w szczególności Gapps. 

Co robi Gapps z telefonem widać na screenie.  320 połączeń w zaledwie 5 min.

Alternatywne Gapps z xda nano czy mikro nie działa. 

Screenshot_2018-05-18-12-18-31.png

Opublikowano

O hakowaniu to jak widać masz zerowe pojęcie , o połączeniach i działaniu usług też jak widać. Ja tu nie widzę żadnego problemu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Uczę się. Mam androida od miesiąca. Wcześniej były tylko Windows Phone a to całkiem inna zabawka. Nie zmienia to jednak faktu że chcę się pobawić.

Opublikowano

To zacznij naukę o połączeniach usług zamiast szukać problemu tam gdzie go nie ma. 

GGaps nie są do stocka zwłaszcza jak nie masz roota. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam ludzi którzy modyfikują firmware

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...