Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo juz mam konto jakiegos nooba w tym MMOgame ale jak zobaczyc haslo do konta w metinie ??

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Srak kurwa możecie dawać warna ale kurwa nie pisać bo kurwa już całe s4 wie o tym i chuja nikogo się kurwa nie da oszukać !!!!!

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ehh to napisz jak tak wiesz... Wiesz co ?? Masz raporta. To jest tak jakby ktos sie pytal kto ma speed hacka I CALE FORUM MOWI : JA NIE...

Opublikowano

jak aktywowal rejestracje na mailu na ktorym ma konto do metina2 to wejdz na mmogame w jego pasach i profil. puzniej jesli to konto email bylo uzyte do konta w metinie to powinienes miec w grach (karta mmogame) jego profil. jesli takie cos zobaczysz to kliknij (taka mała ramka) ikonke po prawej stronie. przeniesie cie do strony metina2 juz jako zalogowany na jego konto i wystarczy zmienic haslo i email ( ale email 2 razy zeby nie mogl odzyskac)

Opublikowano

E to pomoże ktoś ?? nie zauwazylem UP Ale do zmiany maila jest potrzebne haslo stare jak mam je zdobyc ;/ CHyba ze mam zmienic meila na mojego i dac ze zapomnialem tak ?

Opublikowano

Srak kurwa możecie dawać warna ale kurwa nie pisać bo kurwa już całe s4 wie o tym i chuja nikogo się kurwa nie da oszukać !!!!!

I bardzo dobrze ja gram na S4 i też jakiś debilski nupek próbował, a ja wiem o tym i tylko z nim pogrywałem z 1h żeby zmarnować mu czas :) Tępić takich zjebaczonych debilskich kredynów, po to masz boty żeby nimi zarabiać, a jak nie potrafisz na bocie dobrze zarobić to nie pozostaje ci nic jak wziąć sznur i się powiesić - było by jednego kretyna mniej

Zdejmijcie mi te % :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja pierdziele;d To forum mnie dobjia;p Jest głównie do botów,hacków i bugów a ci piszą że to złodziej i cheater ;( A jak wy kradniecie komuś drop z metka na dh ? Albo na expbocie jedziecie? To to nie jest chakerstwo?

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...