Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie bronie są według was najlepsze?

Piteraskwiat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dopiero co zakupiłem BF wraz z premką. Mam następujące pytanie: Jakie są najlepsze bronie w Battlefieldzie dla poszczególnych klas z uwzględnieniem na krótki i daleki dystans :) Z góry dziękuje za każdą odpowiedź :)

Piteraskwiat.png

• pannikodem zmienił(a) tytuł na Jakie bronie są według was najlepsze?
Opublikowano

Jak dla mnie, to każda klasa wyróżnia się swoimi, indywidualnymi broniami i nie widzę podziału na krótki/daleki dystans każdej broni (są zaprojektowane podobnie) w poszczególnych tych klasach, jeżeli mowa o szturmowcu - krótki/średni dystans, a np. zwiadowca - daleki.

Według mnie, najlepszą opcją dla szturmowca jest Automatico M1918 (tu rodzaj zależy od tw stylu gry), dla medyka Selbstlader M1916 (wyborowy), a dla zwiadowcy Rosyjski 1895 (snajperski, chyba tak się nazywał). Niestety, wsparciem niestety za często nie grałem więc nwm :( 

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...