Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Godlike 1.1.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż gdy injectuje GodLike1.1.2 Perxem albo AirDropem to mnie wywala z gry.Tak bardziej szczegółowo to odpalam CA biegnie sobie człowieczek:D i pojawia się napis na czerwono w lewym górnym rogu GodLike.... i fps-y.Ok, człowieczek dobiega... i gra się wyłącza! Nie wiem co robić.Jak coś to mam famework 4.0 XP-eka i Professional.Proszę pomóżcie.

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

No dobra widzialem filmik 5 razy zrobilem sekunda po sekundzie to co na flimiku i nic wywala.Ale to juz chyba przez to ze spatchowali ... ;/

Opublikowano

No dobra widzialem filmik 5 razy zrobilem sekunda po sekundzie to co na flimiku i nic wywala.Ale to juz chyba przez to ze spatchowali ... ;/

eh ludziki. z tymi injektorami nie działa hack godlike. na innym poście jest sposób !!

po prostu poszukajcie tego tematu tutaj na forum - " Działający Sposób Na Godlike Menu Hacka ! "

sprawdzacie tam , zróbcie jak pisze i wystawcie wstawiającemu plusa . Sam sprawdziłem i działa !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra ok zrobilem 6 raz gordonemsys i o dziwo dziala!Dobra masz tego +sa

Opublikowano

Dobra już dobra zamknijcie ten temat bo już wszystko działa byl patch gry i gówno dał bo dalej sobie gram na tym hachku.

Opublikowano

jasne. skończcie ten temat bo nic wam nie pomoże. hack po detected więc lipa- nie bedzie chodził

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

Ni jest detected ale powoli już się staje pieprzyć.Gdy przeładowuję gra się scina i wyłącza.

Opublikowano

No właśnie, mi to samo. Więc tak jak był detected, nie ???!!! <_<

Szukajcie nowych hacków albo co lepiej grajcie bez, wtedy na pewno bedziecie mieli mniej problemów z CA :)

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!