Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12.2][Survival] Freedom Craft

PokerowaMina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc!

Zwą mnie Blackuba, i ostatnio udało spełnić mi się moje marzenie, mianowicie stworzenie serwera Minecraft.

Serwer ten jest totalnym zaprzeczeniem serwerów z miliardem zasad, idiotycznymi zasadami typu "Admin ma zawsze rację".

Osobiście się z tym nie zgadzam.

Serwer na który chciałbym was zaprosić to : Freedom Craft 1.12.2                                                                                  

Jest to skromny, mały serwer który mam nadzieję że się rozrośnie.

Jego główną cechą jest to, że ma on tylko jedną, no powiedzmy dwie zasady. Mianowicie : Nie oszukuj, oraz Szanuj Czas swój jak i innych.

Swojego czasu bardzo długo grałem na serwerze AnCap natomiast z tego co zauważyłem upadł on w Grudniu zeszłego roku.

Mam nadzieję że serwer który dla was przygotowałem spełni wasze oczekiwania jeśli chodzi o rozgrywkę.

Serwer będzie w miarę aktualizacji odświeżany, aktualny rozmiar mapy to 5000x5000 kratek w każdą stronę, w momencie publikacji 1.13 zmieniam te wartości na 10000x10000 tak aby każdy z was mógł poznać czeluścia 1.13.

Pamiętajcie że to nie tylko serwer, ale również społeczność i znajomi na lata.

Ip :

freedom-craft.ench.pl

lub s160207.enmc.pl .

Pozdrawiam i do zobaczenia!

~Blackuba

• Marosking zmienił(a) tytuł na [1.12.2][Survival] Freedom Craft
  • 1 miesiąc temu...
  • ThePoc zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...